Kuva: AOP

AC/DC:n tuleva albumi viivästyy - yhtye antoi faneilleen kokonaisen keikan katsottavaksi

29.07.2020 10:15 - Lauri Kujanpää

Asiasta puhui Twisted Sister -keulakuva.

Vuoden 2019 keväällä AC/DC-fanit saivat iloisia uutisia, kun tunnettu radiojuontaja Eddie Trunk paljasti, että AC/DC palaa kiertämään laulajansa Brian Johnsonin kanssa

 - Minulla on luotettavia lähteitä, jotka ovat kertoneet, että AC/DC lähtee kiertueelle jälleen Brian Johnsonin kanssa. Tämä on vielä varmistamatonta tietoa bändin leiristä, mutta sanotaanko, että minulla on hyvin luotettavat lähteet.

- AC/DC aikoo julkaista myös jonkinlaisen albumin ja se tulee olemaan kunnianosoitus edesmenneelle Malcolm Youngille. Kuten esimerkiksi Back in Black -albumi oli kunnianosoitus Bon Scottille, Trunk ilmoitti tuolloin.

Uutta albumia odotettiin jo tämän vuoden alussa, mutta nyt Twisted Sister -keulakuva Dee Snider on kertonut, että levy viivästyy koronapandemian vuoksi.  Mies myös uskoo, että levy on jo valmis ja odottaa vain julkistamista.

- AC/DC:tä on hyvä odottaa ja se ei petä. Neljä sointua ja unelma! Snider sanoi ABC Audion haastattelussa.

AC/DC hemmotteli vastikään fanejaan julkaisemalla kokonaisen keikan YouTube-sivullaan. Kyseessä on Live At River Plate -tallenne, joka näki päivänvalonsa DVD:nä ja Blue-rayna vuonna 2011. Kyseinen levy sisältää materiaalia kolmesta Buenos Airesissa nähdystä keikasta, jotka soitettiin joulukuussa 2009

Näet koko konsertin alta.

Jos keikka ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Huhumyllyt kiihtyvät - AC/DC:n uusi albumi julki jo ensi kuussa?

Lue myös: AC/DC julkaisi menestyneimmän albuminsa 40 vuotta sitten - nyt yhtye kertoo, kuinka biisit tehtiin

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat