Tampereelle uusi rockfestivaali - Radio City South Park aloittaa festarikesän

30.01.2014 09:02 - Mikko Räsänen

Tampere ei menetäkään paikkaansa rock-kesän avauspaikkana, sillä konkurssiin menneen Sauna Open Airin tilalle nousee kokonaan uusi festivaali.  

 

Tampereen kesä saa saa tänä vuonna uuden rock-tapahtuman. Radio City South Park -niminen rockfestivaali järjestetään 6.-7.6. Sauna Open Air -festivaalista tutulla ranta-alueella Eteläpuistossa. Tapahtumaan on jo kiinnitetty useita ulkomaalaisia kovan luokan nimiä. South Park -festivaali julkistaa esiintyjiä ensi kuussa, jolloin aukeaa myös tapahtuman lipunmyynti.

Radio City South Park panostaa festivaalialueen viihtyvyyteen uudella tavalla. Eteläpuiston rantaan on suunnitteilla railakkaita satamabaareja sekä tunnelmallinen ravintolalaiva. Ison lavan, esiintymisareenan sisältävän festivaaliteltan ja eloisan sataman lisäksi alueelle rakennetaan myös ruokakylä, jossa on tarjolla paremmalla maulla valmistettua ronskimpaa festariruokaa.

Radio City South Park -festivaalin järjestää South Park Tampere Oy. Yrityksessa on runsaasti festivaaliosaamista, sillä sen taustajoukoissa on Himos Festivalin vaikuttajia. Esimakua ruokakylän antimista taas voi saada siitä, että yrityksessä on mukana myös Chilifest Finlandin taustajoukkoja. Uuden tapahtuman yhteistyökumppani on Radio City.

Lue lisää osoitteesta www.southparktampere.fi

Kilpailut

Uusimmat