Kuva: AOP

Brittibändi yritti tehdä Nightwish-kappaleen 10 minuutissa - Floor Jansenilta jäätävä kuitti

09.09.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

DragonForcen kieli poskessa tehty kappale on saanut Nightwishin jäsenet kommentoimaan.

Brittiläinen power metal -yhtye DragonForce haastoi itsensä ja yritti tehdä Nightwishilta kuulostavan kappaleen vain kymmenessä minuutissa. DragonForcen jäsenet Herman Li ja Sam Totman dokumentoivat prosessin Twitchin livestriimissä, ja striimistä on jaettu video myös YouTubessa.

Biisin teosta vastaa pääasiassa yhtyeen toinen kitaristi Sam Totman, joka kymmenen minuutin aikana äänittää muun muassa lauluosuudet, kitarat ja bassoraidan. Lyriikoihin haettiin inspiraatiota Nightwishin maailmoja syleilevästä tematiikasta.

- Nightwish tykkää laulaa luonnosta ja asioista, jotka eivät oikein käy järkeen. On unia, tähtiä ja galakseja. Satunnaisia universumijuttuja. Päätin nyt tehdä kappaleen puusta, Totman sanoo.

Nightwishin jäsenet ovat päätyneet näkemään videon biisin teosta YouTubessa, sillä Nightwish on kommentoinut videota. Ilmeisesti jäsenistö on suhtautunut videoon huumorilla.

”Nightforce vai Dragonwish?” yhtye kommentoi virallisen YouTube-tilinsä kautta.

Laulaja Floor Jansen on lisäksi laittanut kommentin omalta tililtään. Nainen on selvästi huomannut, että lauluosuudet äänittänyt Sam Totman ei ole mikään hänen veroisensa laulaja.

”Ei, olen pahoillani. Hyvä yritys, Sam!” Jansen kommentoi itkunauruemojien kera.

Alta voit katsoa videon kappaleen tekoprosessista. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Nightwishin henkilökunta julkaisi oman versionsa yhtyeen hittikappaleesta - kuuntele!

Lue myös: Nightwish siirtää keikkojaan ensi vuoteen - "Valitettava, mutta tarpeellinen asia"

Kilpailut

Uusimmat