Kuva: AOP

"He joivat sitä kuin vettä" - Nickelback-basisti muistelee bileiltaa Panteran kanssa

14.09.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Kroeger halusi välttää joutumasta Panteran kotivideoille.

Nickelback-yhtyeen basisti Mike Kroeger, 48, jakoi mielenkiintoisen muiston Talkin' Rock with Meltdown -podcastin haastattelussa.

Kroeger nimittäin kertoi bileillastaan legendaarisen Pantera-yhtyeen jäsenten kanssa.

- Panteran jätkät olivat läheisempiä Chadin (Nickelback-laulaja Chad Kroeger) kanssa, sillä Chad yritti pysyä heidän perässään alkoholin käytössä.

- Eksyin kerran keskelle bileiltaa, jossa Dimebag Darrell oli baarimikkona ja rehellisesti sanottuna, juoksin lopulta karkuun kuin pelkuri. Päädyin nimittäin pisteeseen, jossa jalkani eivät kantaneet enkä enää nähnyt mitään. Minä vain katosin enkä koskaan tullut takaisin. Ajattelin, että nämä kaverit tappavat minut vielä. Sekä Dimebagilla että Vinnie Paulilla oli uskomaton toleranssi ja he pystyivät juomaan viinaa kuin vettä.

Panteralla oli tapana julkaista kotivideoita, joissa näytettiin, välillä hyvin alkoholin täyttämääkin, elämää kulisseissa.

- Pelkäsin, että päädyn yhdelle noista videoista, joten minun oli pakko lähteä pois. Vaimoni ja lapseni olivat tuolla hetkellä meidän omassa bussissamme ja en halunnut, että joudun vielä jälkikäteenkin näkemään tilanteen, jossa ryömin takaisin.

Lue myös: Kollega: Edesmennyt Pantera-rumpali Vinnie Paul pelkäsi kuolemaa

Lue myös: Ystävä paljastaa: Dimebag Darrell olisi halunnut kasata Panteran uudelleen

Lähde: Metal Injection

Kilpailut

Uusimmat