Kuva: AOP

Entinen Nightwish-laulaja työstää sooloalbumia päivätöidensä ohella - "Haluan välttää stressiä"

14.09.2020 21:45 - Lauri Kujanpää

Olzon työskentelee sairaanhoitajana.

Nightwishissa vuosina 2007-2012 laulanut Anette Olzon, 49, on työstämässä uutta sooloalbumia.

Olzon kertoo Facebook-sivullaan, että levy tulee olemaan hyvin erilainen verrattuna hänen edelliseen Shine-albumiinsa.

"Työskentelen tällä hetkellä ahkerasti uuden sooloalbumini kanssa. Tämä levy tulee olemaan erilaisempi musiikiltaan ja lyriikoiltaan kuin Shine. Shinessa kerroin enemmän omasta elämästäni ja omista tunteistani, niin nyt kirjoitan sanat jostain muusta", Olzon kirjoittaa ja jatkaa:

"Minulla menee vielä muutama kuukausi, ennen kuin saan viimeisteltyä albumin, mutta koska työskentelen samalla kokopäiväisesti sairaanhoitajana, niin haluan välttää stressiä"

Olzon on viime vuosina levyttänyt The Dark Element -yhtyeensä kanssa sekä Allen/Olzon-projektissa, jota hänen kanssaan vetää Russell Allen.

Olzon on aikaisemmin kertonut PowerThorn-julkaisun haastattelussa, että hänelle bändin kanssa kiertäminen, varsinkin pitkissä jakoissa, on todella rankkaa.

- Olen tehnyt suuria ja pitkiä kiertueita, joten tiedän, mistä puhun. Esimerkiksi Nightwishin kanssa: Se oli todella hauskaa, mutta myös todella, todella rankkaa. Minulla oli ongelmia nukkua bussissa, joten sitä joutui ottamaan oluen tai unilääkkeen, että sai unen päästä kiinni.

- Mielelläni tekisin nykyään hieman vähemmän keikkoja. Pidän siitä, että saan olla kotona enkä kaipaa enää matkustelua, Olen nähnyt jo paljon kaupunkeja ja eri maita. Olen monesti herännyt uudesta paikasta ja miettinyt, että missä ihmeessä oikein olen. Voin sanoa, että se on aika pelottavaa, kun ei edes tiedä, mihin kaupunkiin, saati maahan, on saapunut.

Lue myös: Entinen Nightwish-laulaja työskentelee sairaanhoitajana - "Rakastan edelleenkin laulamista"

Lue myös: Entisen Nightwish-laulajan poika kiidätettiin sairaalaan - "Kaikki on nyt hyvin"

Kilpailut

Uusimmat