Kuva: YouTube

Suomalaisartistin biisi päätyi Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin mainokseen: "Vapina kävi käsissä"

24.09.2020 18:45 - Lauri Kujanpää

Artistille asia tuli täytenä yllätyksenä.

Suomalainen muusikko Joni Säde, artistinimeltään Jay Ray, koki melkoisen yllätyksen, kun hänen tekemästään 137-kappaleesta oli päätynyt pätkä Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin tähdittämään kahvimainokseen.

- Kappaleen käyttö mainoksella tuli täytenä yllärinä. Duunailin pajalla uutta biisiä ja sitten puhelin pirahti, että YouTube-kanavalleni on tullut uutta kommenttia, joissa luki muun muassa "Hugh Jackman brought me here". No enhän mä sitä tosissani ottanut... Ajattelin, että joku sekoilee jotain. Heti perään alkoi tulla lisää kommentteja samasta aiheesta ja tajusin mistä on kyse. Valehtelematta pieni vapina kävi käsissä ja pieni shokki oli päällä, mutta kuitenkin hyvällä tavalla, Jay Ray kertoo Voice.fi:lle ja jatkaa:

- Kun on tehnyt pitkäjänteisesti duunia jonkun asian eteen niin siitä tulee hyvä fiilis, että noteerataan, vaikka se kävikin vähän huvittavammalla tavalla. Epätodelliselta tämä silti tuntuu edelleen.

Kyseisellä videolla mainostetaan Hugh Jackmanin kahvimerkkiä, missä Reynolds toimii puhujana ja Jackman näyttelijänä. Jay Rayn kappale kajahtaa kaiuttimista, kun Jackman istuu sohvalle.

Näet mainoksen alta. Jos video ei näy, paina tästä. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Videota on katsottu tähän mennessä yli 2,3 miljoonaa kertaa.

Mutta miten suomalaisen artistin kappale sitten päätyi Yhdysvaltoihin? Jay Raylta lupaa ei kysytty suoraan, vaan oikeudet oltiin hankittu lisenssipalvelun kautta.

- Selvitin, että he olivat hankkineet kappaleen oikeudet lisenssipalvelun kautta, joten hommassa ei ole mitään ongelmaa. Olisi hienoa, jos tällaisiin staroihin saisi yhteyttä, niin voisi henkilökohtaisesti kiittää asiasta, mutta aika mahdoton yhtälö tuo on, Jay Ray harmittelee.

Jay Ray asuu tällä hetkellä Salossa ja hänen musiikkiaan on päätynyt myös peleihin.

- Toimin sooloartisti-tuottajana ja musiikkityylini on pääasiassa elektronisempaa rockia ja metallia, joka yhdistelee elementtejä eri musiikkityyleistä. Musiikkiani on päätynyt myös joihinkin peleihin, kuten esimeriksi kotimaiseen Wreckfest-autopeliin, Jay Ray kertoo lopuksi.

Alta voit kuunnella 137-kappaleen kokonaisuudessaan. Jos video ei näy, katso se täältä.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Bruce Springsteen täytti vuosia - uusi levy julki ensi kuussa

Lue myös: Marko Hietala lähetti Nightwish-faneille terveisiä - kehuu henkilökunnan versioita yhtyeen hiteistä

Kilpailut

Uusimmat