Kuva: AOP

Iron Maidenilta live-albumi marraskuussa - uusi maistiainen on yhtyeen ysärituotantoa

02.11.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Albumi julkaistaan 20. marraskuuta.

Iron Maiden ilahduttaa fanejaan 20. marraskuuta, kun yhtye julkaisee Legacy Of The Beast -kiertueeltaan live-albumin. Kiertue pysähtyi myös Suomessa toukokuussa 2018.

Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City -levyn ensimmäisenä singlenä kuultiin noin kuukausi sitten Aces High ja nyt uusimpana yli 11 minuuttinen Sign of the Cross -kappale, joka näki alun perin päivänvalonsa The X Factor -albumilla vuonna 1995. Tuolloin yhtyeen keulilla oli Blaze Bayley.

Live-albumin kappalelista on seuraava:

1. Churchill’s Speech 2. Aces High 3. Where Eagles Dare 4. 2 Minutes To Midnight 5. The Clansman 6. The Trooper 7. Revelations 8. For The Greater Good Of God 9. The Wicker Man 10. Sign Of The Cross 11. Flight Of Icarus 12. Fear Of The Dark 13. Iron Maiden 14. The Number Of The Beast 15. The Evil That Men Do 16. Hallowed Be Thy Name 17. Run To The Hills.

Voit kuunnella Sign of the Crossin alta tai täältä.

Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson, 62, on vieraillut Suomessa kymmeniä kertoja ja tavannut paljon maamme asukkaita. Mies kertoi vuonna 2019 Voice.fi:n haastattelussa, millaisina hän oikein kokee suomalaiset.

- Suomalaiset ovat suuria Iron Maiden- ja rock-faneja. He ovat todella fiksuja ja välittävät siitä, mitä me teemme. Vuosien aikana olen saanut myös nauttia suomalaisten oudosta huumorintajusta, Dickinson naurahti.

Solistilla on paljon hämäriä muistoja rakkaasta kotimaastamme.

- Jotkut muistoista ovat sellaisia, että olen hieman humalassa, ja jotkut taas sellaisia, että välillä on todella kuuma ja välillä todella kylmä. Joskus sitä on saattanut myös herätä saunasta eikä tiedä miksi.

Lue myös: Legendaarinen rock-laulaja muistelee traagista Suomen-keikkaa: 'Kuin maailmanloppu'

Kilpailut

Uusimmat