Kuva: AOP

Halusiko Eddie Van Halen liittyä Kiss-yhtyeeseen? - "En ole koskaan kuullut tuollaisesta"

12.02.2021 12:15 - Lauri Kujanpää

Gene Simmons oli aloittanut huhut vuonna 2014 julkaistussa haastattelussa.

Lokakuussa koko rock-maailma suri, kun ylistetty kitaristi ja legendaarisen Van Halen -yhtyeen perustaja Eddie Van Halen menehtyi. 65-vuotiaana menehtynyt Eddie Van Halen sairasti syöpää kymmenen vuoden ajan

Kissin basisti-laulaja Gene Simmons sanoi vuonna 2014 Guitar Worldin haastattelussa, että Eddie Van Halen olisi ollut valmis liittymään Kissiin 80-luvun alussa.

- Se on totta ja hän oli vakavissaan. Hän oli todella onneton väleistään David Lee Rothin kanssa. Suoraan sanottuna Eddie ei voinut sietää Davidia. Tuolloin Eddie sanoi: "Haluan liittyä Kissiin enkä halua tapella Rothin kanssa. Olen väsynyt siihen". Vastasin kuitenkin Eddielle, että hänen täytyy keskittyä bändiin, jossa voi ohjata musiikkia. Hän ei olisi ollut onnellinen meidän kanssamme.

Nyt Kissin toinen keulahahmo, kitaristi-laulaja Paul Stanley, on kertonut The Jeremy White Podcast -ohjelman haastattelussa, että ei tiedä asiasta mitään.

- En ole koskaan kuullut tuollaisesta. Olimme joskus kyllä puhelimessa, kun Van Halenissa oli jännitteitä. Hän tosin kyseli vain minulta, että miksi teimme sooloalbumeita ja muuta sellaista. En ole kuullut, että hän olisi halunnut liittyä bändiimme. Jätän tämän siis Genelle, sillä en voi tietää.

Gene Simmons ja Paul Stanley. (kuva: AOP)

Lue myös: Eddie Van Halen menehtyi syöpään 65-vuotiaana - suru-uutinen täytti sosiaalisen median

Lue myös: Gene Simmons ylistää edesmennyttä Eddie Van Halenia: "Suurin vaikutus sitten Jimi Hendrixin"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat