Kuva: AOP

Black Sabbath -basisti kirjoittaa elämäkertakirjaa - taustalla koskettava syy

18.03.2021 12:45 - Lauri Kujanpää

Butler paljastaa, että kirjasta on valmistunut jo puolet.

Black Sabbathin legendaarinen basisti ja perustajajäsen Geezer Butler, 71, kirjoittaa tällä hetkellä elämäkertakirjaansa. Butler kertoi Clevelandin haastattelussa, että syy kirjan kirjoittamiseen on varsin koskettava.

- Aloitin sen, kun vanhempani kuolivat. En koskaan kysynyt heidän elämästään niin paljon kuin olisin oikeasti halunnut tietää, joten kirjoitan nyt omaa kirjaani lapsenlapsilleni, Butler paljasti ja jatkoi:

- On ollut mahtavaa käydä läpi kaikkia niitä hauskoja tapahtumia ja sitä, millaista oli kasvaa Birminghamissa. Uskon, että olen nyt saanut puolet valmiiksi.

Butler toimi Black Sabbathin pääasiallisena sanoittaja ja hänen tekstit löytyvät muun muassa kappaleista Paranoid, War Pigs ja Iron Man.

Butler myös vastikään varmisti Eddie Trunkin haastattelussa, että nettiin vuotanut Slapback-kappale on Sabbathin julkaisematon biisi.

- Tuo oli yksi niistä lauluista, jonka teimme ennen lähtöäni. Ehkä se oli syy, miksi lähdin, koska se ei ollut mikään mestariteos, Butler vastasi ja vitsaili.

Lue myös: Black Sabbathin ennenjulkaisematon kappale julki - fanit innostuivat

Lue myös: Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi: "Elämäkertaelokuvasta on ollut puhetta"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat