Kuva: AOP

Bruce Dickinson muistelee erikoista kohtaamista idolinsa kanssa - "Päädyin oksentamaan"

08.04.2021 13:15 - Lauri Kujanpää

Dickinson on pitänyt aina Deep Purplen laulajaa sankarinaan.

Iron Maiden -keulakuva Bruce Dickinson, 62, nimesi BBC-radiokanavan ohjelman haastattelussa rock-jumalakseen Deep Purple -laulaja Ian Gillanin, 75. Gillan oli syy siihen, miksi Dickinson aloitti uran laulajana.

- Teininä kuulin erikoista ääntä oven takaa ja kun astuin huoneeseen, olin ihmeissäni. Deep Purplen Speed King -kappale raikasi siellä ja se antoi uralleni lähtölaukauksen.

Dickinson on ottanut paljon vaikutteita Gillanilta ja pitää tätä sankarinaan. Dickinson myös kertoi haastattelussa erikoisesta kohtaamisesta Deep Purple -legendan kanssa.

- Olimme Ian Gillanin studiossa tekemässä albumia ja menimme siitä pubiin muutamalle tuopille. Jumalani Gillan kävelee sisään ja kysyy, että kuka on tuo hieno laulaja? Sinä hetkenä minulle tuli tarve oksentaa, joten juoksin ulos huoneesta ja olin vessassa 45 minuuttia, kunnes idolini astui sisään potkaisemalla oven auki ja autoi minua: "Eiköhän pyyhitä sinut puhtaaksi pyyhkeellä". Lopulta Gillan myös laittoi minut taksiin ja vei kotiin. En koskaan unohda sitä eikä hän anna minun koskaan unohtaa tuota hetkeä.

Miehet ovat vuosien aikana jakaneet lavan useammankin kerran. Alta voit katsoa esimerkin.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Iron Maiden -laulaja paljastaa: "Me emme laske sävellajia"

Lue myös: "Emme eläköidy koskaan!" - Iron Maiden -keulakuva jyrähti puhetilaisuudessa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat