Kuva: AOP

Megadeth erotti pitkäaikaisen basistinsa - taustalla seksuaalissävytteiset viestit fanille

25.05.2021 16:45 - Lauri Kujanpää

"Valmiiksi kireä suhde yhdistettynä paljastuneisiin asioihin on tarpeeksi", Megadeth-pomo Dave Mustaine kirjoittaa tiedotteessa.

Megadeth ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että yhtyeen ja sen pitkäaikaisen basistin David Ellefsonin, 56, tiet eroavat.

Ilmoitus on tullut muutama viikko sen jälkeen, kun Ellefsonin viestittely erään naisen kanssa oli tullut julkiseksi.

Naimisissa oleva Ellefson oli lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä sekä videoita eräälle naispuoliselle fanille, jonka epäiltiin olevan tapahtumahetkellä alaikäinen. Nainen on itse vakuuttanut Variety-julkaisun mukaan, että oli täysi-ikäinen eikä koe olevansa uhri, vaan asiat tehtiin yhteisymmärryksessä. 

Ellefson oli tiedotteessaan syyttänyt kolmatta osapuolta yksityistenviestien vuotamisesta julkiseksi ja sanonut, että niiden tarkoituksena oli tuhota hänen maineensa ja uransa.

"Ilmoitamme, että David Ellefson ei ole enää Megadethin jäsen ja olemme virallisesti lähteneet eri teille. Vaikka emme tiedä kaikkia yksityiskohtia, valmiiksi kireä suhde yhdistettynä paljastuneisiin asioihin on tarpeeksi siihen, että emme voi työskennellä yhdessä tulevaisuudessa. Odotamme, että näemme fanit tänä kesänä emmekä malta odottaa, että voimme jakaa uutta musiikkia, joka on jo lähes valmista", Megadeth-johtohahmon Dave Mustainen allekirjoittamassa tiedotteessa ilmoitetaan.

Näet Megadethin tiedotteen alta tai tästä.

Lue myös: Megadeth-pomo viihtyy kamppailulajien parissa - sai ylennyksen

Lue myös: Slayer-rumpali meinasi liittyä Megadethiin - ei kuitenkaan innostunut jäsenten kunnosta

Lähde: Blabbermouth, Variety

Kilpailut

Uusimmat