Kuva: AOP

Sebastian Bach tulistui Skid Row -fanille somessa: "Sinä perkeleen idiootti"

15.06.2021 15:15 - Lauri Kujanpää

Sebastian Bach erotettiin Skid Row'sta vuonna 1996.

Uutisoimme eilen, että Skid Row aikoo soittaa eräällä keikalla Slave To The Grind -menestyslevyn kokonaisuudessaan heinäkuussa.

Tämä tietenkin oli aiheuttanut Twitterissä keskustelua ja puheenaiheeksi tuli myös yhtyeen edellinen laulaja Sebastian Bach. Ensin eräs fani kirjoitti, että Bachin ansiosta Skid Row menestyi. Tähän toinen vastasi: "Vaikea sanoa, tekikö hän bändin, koska hän ei kirjoittanut biisejä myydyimmälle albumille. Samat biisit toisella hyvällä laulajalla olisi voinut myös olla tie menestykseen."

Kun Bach oli huomannut kommentin, päätti hän itsekin ottaa osaa keskusteluun.

"Hei idiootti, tiesitkö, että voit lukea kappaleiden tekijöiden nimet albumista? Ensimmäiselle albumille kirjoitin Makin' A Mess -kappaleen ja jokaisen korkean nuotin, jota albumilla kuullaan ja olin tuolloin 19-vuotias. Luuletko, että joku muu olisi voinut säveltää korkeat kiljaisut 18 And Life -kappaleeseen kuin minä?" laulaja muun muassa kirjoitti.

"Lue krediitit, sinä perkeleen idiootti! Olin mukana tekemässä viittä kappaletta myös Slave To The Grind -albumille. Jos osaisit lukea, tietäisit sen. Sävelsin myös viisi kappaletta yhteistyössä Subhuman Racelle. Mene kuuntelemaan soololevyjäni, ja heidän levyjään, joissa en ole mukana, ja pidä hauskaa", Bach jatkoi.

Sebastian Bach erotettiin Skid Row'sta vuonna 1996.

Lue myös: Vapaapainitähti lauloi Skid Row'ta, Sebastian Bach haukkui täysin: "Olet täysi vitsi"

Lue myös: Rockin supertähti muistelee Alexi Laihoa: "Silloin hän päätti, mitä haluaa tehdä elääkseen"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat