Kuva: Handout

Nightwishin jättikeikka aikaistuu yhdellä päivällä - 'Tapahtuman luonteelle sopivampi ajankohta'

12.07.2021 20:45 - Lauri Kujanpää

Uusi keikkapäivämäärä on 14. elokuuta.

Nightwishin piti esiintyä Helsingin Kaisaniemessä 15. elokuuta. Nyt tapahtumajärjestäjä Live Nation tiedottaa, että tapahtumaa aikaistetaan yhdellä päivällä.

"Nightwishin konsertti Helsingin Kaisaniemessä siirtyy päivää aikaisemmaksi, paremmin tapahtuman luonteelle sopivaan ajankohtaan. Uusi päivämäärä on nyt lauantai 14. elokuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 26. heinäkuuta mennessä."

Nightwish on lupaillut visuaalisesti näyttävää show’ta, putken ikihittejä ja tuoreimman keväällä 2020-julkaistun kaksiosaisen Human. :||: Nature. -albumin isoimpia kappaleita.

Marko Hietala jätti Nightwishin vuoden alussa, joten bassoa yhtyeessä soittaa nyt Jukka Koskinen.

- Nightwish soitti minulle asiasta ja tietenkin olin heti mukana. Tapasimme, pidimme koesoiton ja se oli siinä, Koskinen kertoi striimikeikkojen alkutilaisuudessa.

Koskinen on aluksi sessiojäsen, joka soittaa tulevilla keikoilla. Koskinen soittaa ainoastaan bassoa ja eikä aio laulaa. Koskisen mukaan tulevalla kiertueella lauluosuudet hoitavat tutusti Floor Jansen sekä Troy Donockley.

- En ole korvaamassa Markoa eikä kukaan voi tehdä niin. Olen täällä omana itsenäni auttamassa bändiä, jotta bändi voi soittaa kiertueensa. Marko teki varmasti ison päätöksen ja kunnioitan häntä suuresti. Marko on legenda, Koskinen jatkoi.

Lue myös: Nightwish nähdään elokuussa Kaisaniemen puistossa: "Uusi startti, uusi basisti"

Lue myös: Nightwish paljasti yhtyeen uuden jäsenen - "Olin heti mukana"

Lähde ja lisätiedot: Live Nation

Kilpailut

Uusimmat