Kuva: AOP

Vince Neilin kohukeikka huolestutti Fozzy-rokkarin - "Olen hieman pettynyt"

14.07.2021 19:15 - Lauri Kujanpää

Vince Neil kärsi kesän alussa kovista ääniongelmista oltuaan soolokeikalla.

Mötley Crüe -laulaja Vince Neil, 60, soitti kesän alussa soolobändillään ensimmäisen keikan koronapandemian aikana. Neil kärsi konsertissa kovista ääniongelmista ja joutui jättämään konsertin kesken Girls Girls Girls -hitin aikana.

Showpainimaailmasta ja Fozzy-yhtyeestä tuttu Chris Jericho, 50, kommentoi hetkeä Loudwire Nightsin haastattelussa ja on sitä mieltä, että Neilin kannattaisi laittaa itsensä kuntoon.

- Olen hieman pettynyt siihen, millainen Vince on nyt. Jos hän vain pudottaisi painoaan ja treenaisi, hänen äänensä kuulostaisi jo sen takia paremmalta, ja ihmiset hehkuttaisivat, miten upealta Neil näyttää. Uskon, että jos hän vain haluaisi, hän voisi tehdä sen. Mutta aikooko hän?

- Mötley Crue vetää joka tapauksessa yleisöä ja heitä rakastetaan. Jos olisin itse samassa tilanteessa, ottaisin sen haasteena ja kysyisin esimerkiksi neuvoja niiltä rokkareilta, jotka ovat jo kovassa kunnossa. Kuten Duff McKaganilta ja Phil Collenilta.

Kesällä 2022 Mötley Crüen pitäisi kiertää yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & The Blackheartsin kanssa stadioneita Yhdysvalloissa.

- Siitä tulee kova paikka, sillä Joan Jett on uskomaton ja Bret Michaels (Poisonin laulaja) on yksi kovimmista keulakuvista. Ja Def Leppard on Def Leppard. Mötley Crüella on paljon näytettävää heidän rinnallaan.

Chris Jericho on tuttu muun muassa vapaapainiorganisaatio WWE:stä sekä Fozzy-orkesterista. (kuva: AOP)

Lue myös: Def Leppard -kitaristi kommentoi Vince Neilin epäonnistunutta keikkaa: "Vielä on vuosi aikaa"

Lue myös: Mötley Crüe -laulajan ääni petti - joutui jättämään keikan kesken

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat