Kuva: AOP

Mitä ihmettä? Golfautot ajoivat yleisössä metallibändin keikalla

15.09.2021 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gary Holt, joka tunnetaan Slayerista ja Exoduksesta, julkaisi tilanteesta videon Instagramissa.

Slayer- ja Exodus-yhtyeistä tuttu kitaristi Gary Holt, 57, julkaisi hyvin erikoisen videon Instagram-sivullaan.

Exodus oli nimittäin esiintynyt Full Terror Assault -festivaaleilla Yhdysvalloissa ja yhtäkkiä keskelle yleisöä oli ilmestynyt golfautoja, jotka pyörivät hitaasti yleisön mukana moshpitissa.

"Tällaista ei näe ihan joka päivä. Golfauto yleisössä! Meille on kerrottu tällaisista tilanteista, mutta emme olleet vielä kohdanneet sitä. Mahtava keikka!", Holt muun muassa kirjoittaa.

Videolta huomaa, kuinka golfautot pyörivät ympyrää yhdessä yleisön kanssa ja monet ihmiset kiipeilevät autojen päälle. Ei ehkä täysin turvallista, mutta nähtävästi ihmisillä on hyvin hauskaa.

Näet videon alta tai tästä.

Holt kertoi kesällä 2020, että ei usko Slayerin palaavan enää keikkalavoille. Slayer soitti viimeisen keikkansa vuoden 2019 lopulla.

-  Minun tietooni on kantautunut, että se oli todellakin viimeinen show. Monet uskovat, että bändi tulee takaisin muutaman vuoden päästä ja mitäpä siihen voin sanoa. Jos niin käy, niin tuskin minä olen mukana. Mutta eiköhän se ollut siinä. Ja niin sen pitäisi olla. Bändi lopetti tyylillä ja omien ehtojensa mukaan, Holt kertoi Let There Be Talk -podcastin haastattelussa.

Lue myös: Slayer-kitaristi laittoi korkin kiinni - fanit tukevat päätöstä

Lue myös: Slayer-kitaristi ei usko, että yhtye palaa keikkalavoille - "Bändi lopetti tyylillä"

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat