Kuva: AOP

Machine Gun Kelly jatkaa Corey Taylorin höykyttämistä: "Hän teki albumilleni v*tun surkean säkeistön"

22.09.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Machine Gun Kellyn ja Corey Taylorin riitely syvenee.

Machine Gun Kellyn, 31, ja Slipknot-yhtyeen Corey Taylorin, 47, kiistely jatkuu. Kirjoitimme aiemmin, että Machine Gun Kelly oli keikallaan kutsunut Slipknot-yhtyeen jäseniä ”vanhoiksi ukoiksi naamioissaan”.

- Tiedättekö, mistä olen onnellinen? Että en ole 50-vuotias mies, joka pitää vitun outoja naamioita lavalla, mies sanoi esiintyessään Riot Fest -tapahtumassa samaan aikaan kun Slipknot esiintyi saman festivaalin toisella lavalla.

Corey Taylor (kuva: AOP)

Tätä oli edeltänyt Corey Taylorin helmikuiset haastattelukommentit, joiden voi tulkita viitanneen Machine Gun Kellyyn. Mies totesi tuolloin vihaavansa uutta rockia ja artisteja, jotka siirtyvät rockin pariin ”epäonnistuttuaan toisessa genressä”. Machine Gun Kelly on siirtynyt räpistä rockin ja pop punkin pariin.

Machine Gun Kelly on jatkanut Corey Taylorin höykyttämistä Twitterissä. Mies kertoo twiitissään taustaa sille, miksi päätti sivaltaa Slipknotia keikallaan.

”Corey teki säkeistön yhteen biisiin Tickets to My Downfall -albumiltani, ja se oli niin vitun surkea, etten käyttänyt sitä. Hän suuttui siitä ja puhui paskaa lehdelle tästä samasta albumista, jolla hän melkein itse oli. […] Myöntäkää vain, että hän on katkera”, Machine Gun Kelly kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Corey Taylor on kertonut oman versionsa tapahtumista niin ikään Twitterissä. Hänen mukaansa hän itse päätti olla lopulta osallistumatta MGK:n kappaleeseen, koska hänen osuuttaan kappaleesta haluttiin kirjoittaa uudelleen hänen puolestaan.

”Se olin minä, joka sanoin ei heille”, Taylor kirjoittaa.

Mies on jakanut twiitissään kuvakaappauksia, jotka näyttävät olevan hänen ja rumpali Travis Barkerin viestinvaihdosta. Barker toimi MGK:n levyn tuottajana. Barkerin lähettämästä viestistä käy ilmi, että Machine Gun Kelly oli otettu siitä, että Corey Taylor on mukana Can’t Look Back -kappaleella, mutta hän lähetti Taylorille vielä oman ideansa muutokseksi säkeistöön. Viestissä MGK kehuu Tayloria ja tämän osuutta kappaleessa vuolaasti. Toisessa kuvakaappauksessa nähdään viesti, jonka Taylor väittää lähettäneensä Barkerille. Tässä viestissä Taylor kertoo kuunnelleensa MGK:n muutosideat läpi ja todenneensa, ettei ole oikea henkilö kyseiseen kappaleeseen.

Taylorin twiitin pääset näkemään alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Machine Gun Kelly pilkkasi Slipknot-yhtyettä keikallaan - tilanne tallentui videolle

Lue myös: Machine Gun Kelly haastettiin oikeuteen - syytetään pahoinpitelystä

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat