Kuva: YouTube / Netflix

The Witcher jatkuu pian - Netflix jakoi uusista jaksoista ensimmäiset maistiaiset

27.09.2021 15:15 - Lauri Kujanpää

Samalla suoratoistojätti ilmoitti, että sarja tulee saamaan kolmannen tuotantokauden.

Vuonna 2019 julkaistun jättisuositun The Witcher -sarjan toinen tuotantokausi nähdään 17. joulukuuta Netflix-palvelussa. Sarjalle odotettiin jatkoa jo aikaisemmin, mutta toisen tuotantokauden kuvaukset viivästyivät muun muassa koronapandemian vuoksi.

Nyt Netflix on jakanut uusista jaksoista kaksi pientä maistiaista, joissa nähdään päähenkilö, Henry Cavillin näyttelemä, noituri Geralt Rivialainen, Freya Allan esittämä Ciri sekä Nivellen-hahmo, jota näyttelee Kristofer Hivju.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Netflix on ilmoittanut, että sarja tulee samaan tulevaisuudessa myös kolmannen tuotantokauden. Sen lisäksi The Witcher -maailmaa on laajennettu suoratoistopalvelussa muun muassa animaatioelokuvaksi.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Sarja kertoo noiturista nimeltään Geralt, joka on mutatoitunut hirviönmetsästäjä. Geraltilla on yliluonnollisia kykyjä ja hän yrittää löytää paikkansa maailmassa, jossa hirviöt piinaavat ihmiskuntaa ja ihmiset saattavat olla jopa petoja pahempia.

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamiin fantasiakirjoihin, joiden pohjalta on luotu myös menestynyt samanniminen videopelisarja.

Lue myös: The Witcher -faneille uutta katsottavaa - Netflix julkaisi alle 18-vuotiailta kielletyn elokuvan

Lue myös: The Witcher -tähti loukkasi jalkansa kriittisellä hetkellä - kuvaukset myöhässä jo ennestään

Lue myös: Pitkä odotus on ohi - Netflix julkaisi The Witcherin toisesta tuotantokaudesta trailerin

Uusimmat