Kuva: AOP

Kissin Gene Simmons meinasi kaatua keikalla teknisen ongelman vuoksi - videoita julki

11.10.2021 18:15 - Lauri Kujanpää

Kiss oli tapansa mukaan aloittanut konsertin laskeutumalla korkeuksista lavalle, mutta tällä kertaa tekniikka ei ollut toiminut halutulla tavalla.

Rock-yhtye Kiss esiintyi 9. lokakuuta Tampassa Floridassa, mutta keikan aloitus oli mennyt hieman pieleen.

Konsertti nimittäin alkoi tuttuun tapaan Detroit Rock City -hitillä, jonka aikana Kissin jäsenet laskeutuivat korkeuksista lavaa kohti pommien paukkuessa taustalla. Lopulta lavasteiden tekniikka petti ja basisti-laulaja Gene Simmonsin laskeutumisalusta keikkui hurjan näköisesti.

Simmons horjahtikin hieman ja joutui pitämään kaiteesta kiinni, ennen kuin pääsi turvallisesti lavan pinnalle. Myös kitaristi-laulaja Paul Stanley jätti soittamisen toviksi, kun hän tuki itseään rautatankoon.

Kuten nykypäivänä on tapana, levisi internetissä tilanteesta useita fanien kuvaamia videoita. Näet videoita alta. Jos ne eivät näy, katso ne täältä.

Gene Simmons oli kertonut tuoreessa haastattelussa, että Kissin jäsenet ovat selvinneet pahimmilta onnettomuuksilta, vaikka yhtye on keikkaillut jo lähes 50 vuotta.

- Ace Frehley sai aikoinaan sähköiskun. Kaikki kitarat kytkettiin siihen aikaan pitkillä kaapeleilla vahvistimiin, ja jos niitä ei oltu maadoitettu kunnolla, saatoit saada sähköiskun, kun koskit metallikaiteeseen. Näin Acelle kävi, Simmons muisteli erästä tapausta. 

Lue myös: Voisiko Kiss jatkaa ilman johtohahmojaan? Voisi, jos Paul Stanleylta kysytään

Lue myös: Kiss-yhtyeen Gene Simmons on saanut koronan - Paul Stanley toipui vastikään samasta viruksesta

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat