Kuva: Mikko Räsänen

Lost Society aloittaa uuden albumin nauhoitukset - mukana tuttu tuottaja

19.10.2021 20:45 - Lauri Kujanpää

Lost Societyn edellinen albumi julkaistiin vuonna 2020.

Jyväskylästä kotoisin oleva thrash metal -yhtye Lost Society on astellut studioon ja aloittaa viidennen studioalbuminsa nauhoitukset. Mukana on myös tuottaja Joonas Parkkonen, joka on aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä Lost Societyn kanssa. Parkkonen muistetaan muun muassa Santa Cruz -yhtyeestä. 

"Voimme innoissamme ilmoittaa, että olemme astelleet studioon Joonas Parkkosen kanssa nauhoittamaan viidennettä albumiamme. Pysykää kuulolla", yhtye kirjoittaa Facebook-julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Lost Societyssä soittavat Samy ElbannaArttu LesonenMirko Lehtinen sekä Tapani "Taz" Fagerström.

Yhtyeen edellinen albumi No Absolution julkaistiin vuonna 2020. Samy Elbanna paljasti SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa maaliskuussa, että yhtye on käyttänyt korona-ajan treenaamiseen.

- Muusikon näkökulmasta minua auttaa se, että tiedän kaikkien olevan samassa pisteessä. Tämä on ihan p*rseestä ja haluan tietenkin tsempata kaikkia niitä, jotka joutuvat kärsimään koronapandemian vuoksi.

- Haluan samalla pyrkiä siihen, että en käyttänyt korona-aikaa turhaan, vaan olen yrittänyt treenata paljon ja tehdä kaikkea muuta luovaa. Haluan, että olemme bändin kanssa kovassa iskussa sitten, kun pääsemme taas kiertämään.

Lue myös: Lost Societyn Samy Elbanna soitti klassikoita, fanit haltioituivat: "Tämän ajan paras keihästäjä"

Lue myös: Lost Societyn Samy Elbanna soitti klassikoita, fanit haltioituivat: "Tämän ajan paras keihästäjä"

Kilpailut

Uusimmat