Kuva: AOP

Dream Theater -laulajaa pyydettiin liittymään Iron Maideniin 1990-luvulla - "Kieltäydyin kunniasta"

24.10.2021 17:15 - Lauri Kujanpää

James LaBrie kieltäytyi pestistä ja lopulta korvaajaksi löytyi Blaze Bayley

Dream Theater -yhtyeen laulaja James LaBrie, 58, kertoi The Metal Voice -julkaisun haastattelussa, että häntä ehdotettiin Iron Maidenin laulajaksi, kun Bruce Dickinson jätti yhtyeen vuonna 1993. Pyynnön oli esittänyt Maidenin tunnettu manageri Rod Smallwood.

- Tuohon aikaan yritimme saada sopimusta Iron Maidenin manageriportaan kanssa. Maidenin manageri Rod Smallwood pelasi meidän kanssamme dartsia ja veti minut yhdessä vaiheessa sivuun. Hänen assistenttinsa Merck oli myös mukana.

- He seisoivat edessäni ja sanoivat, että mitä mieltä olisin siitä, jos minusta tulisi Iron Maidenin laulaja. Olin hämilläni. Eikö meidän pitänyt tehdä sopimus Dream Theaterin kanssa?

LaBrie ei ollut kiinnostunut pestistä. 

- Kieltäydyin kunniasta ja kerroin syyn kahdella sanalla: Dream Theater. Olin jo kerran urallani korvannut toisen laulajan Coney Hatch -nimisessä yhtyeessä ja minusta tuntui, että olin laulava jukebox. 

LaBrie sanoi, että tarjous meni yhtä nopeasti kuin tulikin. Kun hän kieltäytyi pestistä, Smallwood ymmärsi tilanteen ja jatkoi eteenpäin.

Dickinsonin korvasi lopulta Blaze Bayley.

Dream Theater julkaisi perjantaina 22. lokakuuta uuden albumin A View From The Top Of The World.

Lue myös: Dream Theater julkaisee uuden albumin - "Me lähestymme jokaista levyämme kuin ensimmäistä"

Lue myös: Dream Theater -kolmikko palaa yhteen, Mike Portnoy hehkuttaa: "Vuoden paras juttu!"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat