Kuva: all over press

Nikki Sixxin ensimmäinen tyttöystävä ei tiennyt, että hänen eksästään tuli Mötley Crüe -legenda

25.10.2021 19:15 - Lauri Kujanpää

Nikki Sixx paljasti tuoreessa haastattelussa, että hänen teiniaikojensa tyttöystävä oli hämmästellyt sitä, kuinka Frank Feranna onkin Mötley Crüe -yhtyeen Nikki Sixx.

Mötley Crüe -yhtyeen johtohahmo ja basisti Nikki Sixx, 62, julkaisi vastikään elämäkertakirjansa The First 21: How I Became Nikki Sixx. Kirjassa Sixx kertoo tarkasti elämänsä alkuajoista. Sixx muun muassa on paljastanut kirjassa, että sai uransa alussa potkut WASP-legenda Blackie Lawlessilta

Kirjan tiimoilta Sixx on antanut paljon haastatteluja ja SiriusXM-radiokanavalle muusikko kertoi, kuinka Alex Abramovich, joka auttoi Sixxia kirjan teossa, sai yhteyden jopa Sixxin nuoruuden tyttöystävästään.

- Alex soitti minulle ja kertoi, että on löytänyt ensimmäisen tyttöystäväni Facebookista. Seurustelimme, kun olin 13-vuotias. Alex halusi soittaa naiselle ja näin hän myös teki. Nainen muisti minut nimellä Frank. (Frank Feranna on Nikki Sixxin syntymänimi)

- Nainen ihmetteli, että miksi Frankista halutaan puhua, ja Alex kertoi kirjasta. "Mitä Frank tekee nykyään?" hän kysyi ja Alex vastasi, että soittaa bändissä.

Nainen hämmentyi kovasti, kun sai tietää, että hänen ensimmäinen poikaystävänsä on Mötley Crüe -legenda.

- Nainen kertoi, että hänellä oli aikoinaan Mötley Crüen albumi käsissään ja hän ihmetteli siinä olevaa kuvaa, jossa basisti näyttää aivan Frankilta. Hän lopulta luki nimen Nikki Sixx ja ajatteli, että kyseessä ei ole sama henkilö. 

Lue myös: Nikki Sixx muistelee, kuinka sai potkut WASP-legendalta - "Emme olleet tarpeeksi hyviä"

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx varasti nimensä toiselta muusikolta - "Rakastin sitä"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat