Kuva: AOP

David Coverdale muistelee edesmennyttä ex-vaimoaan, joka tähditti Whitesnaken musiikkivideoita

01.11.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Näyttelijä Julie "Tawny" Kitaen menehtyi 7. toukokuuta 59-vuotiaana.

Näyttelijä Julie E. "Tawny" Kitaen menehtyi 7. toukokuuta 59-vuotiaana. Useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa näytellyt nainen oli monelle rock-musiikin ystävälle tuttu myös Whitesnaken kappaleiden, kuten Here I Go Again ja Is This Love, musiikkivideosta.

Kitaen ja Whitesnake-laulaja David Coverdale, 70, olivat hyvin läheisiä ja päätyivät lopulta naimisiin 80-luvun lopulla. Muutaman vuoden jälkeen pariskunta erosi.

Coverdale kertoi tuoreessa WRIF-radiokanavan haastattelussa, että uutinen kuolemasta oli sokki.

- Tawny oli ikonen ja uskomaton näyttelijä, joka toi paljon huomiota myös minun musiikilleni. Monet ihastelivat häntä musiikkivideolla ja sitten tajusivat, että biisikään ei ole huono.

- Hänen kuolemansa oli sokki, siitä ei ole epäilystäkään. En todellakaan nähnyt sen tulevan.

Coverdale myös sanoi, että ei ole ollut Kitaenin kanssa tekemisissä 30 vuoteen.

- Lähetin kuitenkin hänen perheelleen ja läheisilleen osanottoni.

Coverdale aikoo eläköityä ja lopettaa kiertämisen kokonaan, kun Whitesnake on saanut valmiiksi pian alkavan jäähyväiskiertueensa. Kiertue saapuu myös Suomeen, tarkemmin Helsingin jäähalliin 6. kesäkuuta 2022

- Minun piti eläköityä 69-vuotiaana, mutta tietenkin asiat mutkistuivat koronan vuoksi, ja nyt olen jo 70. Matkustaminen on se, joka on todella raskasta ja vie voimani, mutta pystyn edelleenkin järjestämään uskomattoman keikan, Coverdale kertoi Voice.fi:n haastattelussa. 

Koronapandemia on laittanut kapuloita rattaisiin kaikilla artisteilla. Coverdale vietti pandemia-aikaa perheensä kanssa, mutta ei täysin iloisissa merkeissä. 

- Olemme vaimoni kanssa parhaita ystäviä ja olemme lähentyneet entisestään. Valitettavasti poikani oli hyvin sairas, mikä ei johtunut koronasta, ja meillä oli hankalia aikoja kiitospäivästä jouluun. Onneksi hän on nyt kunnossa.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplaystä. 

Lue myös: Whitesnake-laulajan mielestä ihmiskunta epäonnistui korona-aikana - jyrähtää myös poliitikoille

Lue myös: Whitesnaken David Coverdale olisi jälleen valmis tekemään musiikkia Led Zeppelin -legendan kanssa

Lähde: Blabbermouth

 

Kilpailut

Uusimmat