Kuva: AOP

Rock-laulaja jyrähtää Mötley Crüe -keulakuvan suoritukselle - "Keikkailu vaatii työtä ja kuria"

05.11.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kesäkuussa Vince Neil joutui keskeyttämään keikkansa, kun hänen äänensä petti. Nyt asiaa kommentoi L.A Guns -yhtyeen laulaja Phil Lewis.

Mötley Crüe -laulaja Vince Neil, 60, soitti kesäkuun alussa soolobändillään ensimmäisen keikan koronapandemian aikana. Settilista koostui Crüe-klassikoista, mutta itse keikka ei mennyt ihan niin kuin piti. Neil nimittäin kärsi kovista ääniongelmista ja joutui jättämään konsertin kesken Girls Girls Girls -hitin aikana. Voit katsoa videon täältä.

L.A Guns -yhtyeen laulaja Phi Lewis kommentoi asiaa The Bay Ragni Show -ohjelman haastattelussa eikä miehen lausunto ollut kovin imarteleva.

- Itse olen juoksija ja se on palvellut minua hyvin, sillä keuhkoni ovat kunnossa. En menisi lavalle, jos en pystyisi suoriutumaan keikasta.

- Muutamat laulajat ovat tulleet lavalle ja huomanneet kesken keikan, että he eivät ole kunnossa. Olette nähneet sen ja tiedätte kenestä puhun. Oli ikävää nähdä stadionkiertueen pääbändin laulaja, joka ei pysty suoriutumaan edes neljästä kappaleesta. Keulakuvana sinulla on hemmetti soikoon velvollisuus pitää itsesi kunnossa ja varsinkin, jos olet niin suuressa bändissä. Minulta ei heru sympatiaa. Keikkailu vaatii työtä ja kuria. 

Vastikään Vince Neilille kävi myös ikävä tapaturma, kun hän putosi lavalta kesken keikan ja mursi kylkiluitaan. Voit lukea lisää täältä. 

Kesällä 2022 Mötley Crüe kiertää yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & The Blackheartsin kanssa stadioneita Yhdysvalloissa.

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja Vince Neil sairaalaan - putosi lavalta kesken keikan

Lue myös: Mötley Crüe -laulajan ääni petti - joutui jättämään keikan kesken

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat