Kuva: all over press

Guns N' Roses meinasi coveroida Mötley Crüen kappaleen - "Axl Rose oli kiitollinen"

06.11.2021 09:15 - Lauri Kujanpää

Guns N' Roses toimi Mötley Crüen lämmittelijänä 1980-luvun loppupuolella.

Vastikään uuden elämäkertakirjansa The First 21: How I Became Nikki Sixx julkaissut Mötley Crüe -yhtyeen basisti ja johtohahmo Nikki Sixx, 62, kertoi Sirius XM -radiokanavalle, että Guns N' Roses meinasi julkaista 1980-luvulla coverin Mötley Crüen kappaleesta Stick To Your Guns. Ajatus heräsi sen jälkeen, kun Mötley Crüe oli ottanut Guns N' Rosesin lämmittelijäksi kiertueelleen.

- Otimme heidät kiertueelle mukaan ja he olivat juuri julkaisseet joko Welcome To The Junglen tai Sweet Child O' Minen. Menin Rainbow-nimiseen baariin ja näin Axl Rosen siellä. Axl kiitti kiertueesta ja sanoi, että sen vuoksi MTV soittaa nyt Sweet Child O' Mine -kappaletta.

- He saivat mahdollisuuden ja se onnistui. Olin todella innoissani heistä. Axl myös kertoi, että rakasti Stick To Your Guns -kappaletta ja halusi tehdä siitä coverin. 

Vuonna 2016 Sixx sanoi samalle radiokanavalle, että Rose on ollut häntä kohtaan aina kiltti.

- Hän on myös hieman ujo ja kunnioittava. Olen todella iloinen, että hän, Slash ja Duff McKagan alkoivat tehdä jälleen yhteystyötä. Axl näyttää onnelliseltä ja terveeltä. 

Guns N' Roses -fanit saivat vuonna 2016 iloisia uutisia, kun yli 20 vuoden tauon jälkeen Slash ja McKagan palasivat yhtyeeseen.

Lue myös: Nikki Sixx kehuu Suomea Voice.fi:lle: "Maaginen paikka"

Lue myös: Nikki Sixxin ensimmäinen tyttöystävä ei tiennyt, että hänen eksästään tuli Mötley Crüe -legenda

Lue myös: Nikki Sixx tekee yllättävän aluevaltauksen - ryhtyy lastenkirjailijaksi

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat