Kuva: AOP / Joni Haavisto

Kiss-laulaja Paul Stanleyn sisko haukkui veljensä - "Itsekäs paskiainen"

13.11.2021 20:15 - Lauri Kujanpää

Paul Stanleyn sisko Julia Eisen muun muassa kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että hänen mielestään Stanley voisi "painua helvettiin".

Kiss-laulaja Paul Stanleyn, 69, isä William Eisen menehtyi vastikään 101-vuotiaana. Stanley kertoi asiasta 7. marraskuuta sosiaalisessa mediassa.

"Isäni William Eisen on poistunut maapallolta 101 vuoden ja 7 kuukauden iässä. Hänen janonsa tietoa kohtaan ei koskaan ehtynyt ja hän pystyi puhumaan mistä vain aiheesta. Hän sanoi aina olevansa kanssani ja hän tulee aina olemaan", Stanley muun muassa kirjoitti.

Stanleyn sisko Julia Eisen kommentoi seuraavana päivänä Stanleyn kirjoitusta ja haukkui veljensä.

"Veljeni Paul Stanley on aina ollut opportunistinen ja itsekäs paskiainen. Hän puhui perheestämme rumasti Face the Music -teoksessaan, ja ilmoitti, että ei valittäisi, vaikka isä kuolisi", Eisen jyrähti.

"Olin isäni kanssa hyvin läheinen ja minulle hänen kuolemastaan kerrottiin sairaalasta, sillä veljeni ei ilmoittanut asiasta. Paul myös yritti myrkyttää isäni minua vastaan kertomalla, että haluaisin repiä häneltä rahaa. Toivon, että hän painuu helvettiin", Eisen jatkoi.

Eisen on kertonut saaneensa veljeltään rahallista tukea, mutta myös sanonut, että Stanley ei vietä aikaa perheensä kanssa. 

Paul Stanleyn julkaiseman Instagram-kuvan näet alta tai tästä.

Lue myös: Kiss-yhtyeen Gene Simmons on saanut koronan - Paul Stanley toipui vastikään samasta viruksesta

Lue myös: Kissin Gene Simmons meinasi kaatua keikalla teknisen ongelman vuoksi - videoita julki

Lähde: Metal Sucks

Kilpailut

Uusimmat