Kuva: AOP

Whitesnakessa miehistömuutoksia - uusi basisti Tanya löytyi Guns N' Roses -legendan yhtyeestä

24.11.2021 14:15 - Lauri Kujanpää

David Coverdale ylistää uutta muusikkoa tiedotteessa.

Whitesnaken miehistö muuttuu jäähyväiskiertueella, kun pitkäaikaisen basistin Michael Devinin korvaa Tanya O´Callaghan.

Whitesnaken johtohahmo David Coverdale, 70, kertoo tiedotteessa, että oli nähnyt Tanyan soittamassa Steven Adlerin bändissä ja vaikuttunut näkemästään. Adler on Guns N' Rosesin alkuperäinen rumpali.

- Hyvät naiset ja herrat, voimmeko toivottaa lämpimästi tervetulleeksi meidän irlantilaisen tornadomme! Ainoa ja oikea, Tanya O'Callaghan!

- Kun näimme Tanyan soittamassa ystävämme Steven Adlerin kanssa vuonna 2019, olimme todella vaikuttuneita. Hän on uskomaton esiintyjä ja hän tuo yhtyeeseemme varmasti tuoreutta ja mielenkiintoista musikaalisuutta.

O'Callaghan sanoo, että on pestistä varsin innoissaan.

- Koko matkani on ollut uskomaton ja nyt se muuttuu vielä paremmaksi. Miettikää nyt, Whitesnake! Niin suuri kunnia ja sydämeni räjähtää innosta, basisti muun muassa kertoo sosiaalisessa mediassa.

Alta voit katsoa esittelyvideon O´Callaghanista.

Whitesnake saapuu jäähyväiskiertueellaan myös Suomeen, tarkemmin Helsingin jäähalliin 6. kesäkuuta 2022. Coverdale kertoi lokakuussa Voice.fi:n haastattelussa, että hänen piti eläköityä jo 69-vuotiaana, mutta korona laittoi kapuloita rattaisiin.

- Minun piti eläköityä 69-vuotiaana, mutta tietenkin asiat mutkistuivat koronan vuoksi, ja nyt olen jo 70. Matkustaminen on se, joka on todella raskasta ja vie voimani, mutta pystyn edelleenkin järjestämään uskomattoman keikan. 

Voit kuunnella Voice.fi:n haastattelun Podplaysta.

Voice.fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Whitesnake-laulajan mielestä ihmiskunta epäonnistui korona-aikana - jyrähtää myös poliitikoille

Lue myös: Whitesnaken David Coverdale olisi jälleen valmis tekemään musiikkia Led Zeppelin -legendan kanssa

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat