Kuva: AOP

Keikkapaikka ei taipunut Foo Fightersin koronavaatimuksiin - bändi päätyi tiukkaan ratkaisuun

01.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Minneapolisissa sijaitseva stadion ei suostunut yhtyeen koronaturvallisuusvaatimuksiin.

Yhdysvaltalainen rockyhtye Foo Fighters on peruuttanut Minneapolisiin kaavaillun stadionkeikkansa, koska keikkapaikka ei myöntynyt bändin asettamiin koronaturvallisuusvaatimuksiin. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Minneapolisin Huntington Bank Arenalla ensi vuonna osana Pohjois-Amerikan-stadionkiertuetta.

Foo Fighters tiedottaa keikan peruuttamisesta twiitissään.

”Johtuen siitä, että Huntington Bank Stadium ei suostu yhtyeen koronaturvallisuusvaatimuksiin, Foo Fighters ei voi esiintyä siellä. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa, ja yritämme löytää sopivan korvaavan keikkapaikan - sellaisen, joka pistää kaikkien keikkakävijöiden terveyden ja turvallisuuden etusijalle”, yhtye tiedottaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

The Star Tribunen mukaan kyseinen stadion ei edellytä kävijöiltään maskinkäyttöä, todistusta otetuista koronarokotteista tai negatiivista testitulosta.

Foo Fighters on vaatinut aiemmissa korona-ajan esiintymisissään, että kaikki yleisön jäsenet ovat saaneet täyden rokotussarjan. Tämä on johtanut protesteihin, joita on puhjennut NME:n mukaan Kaliforniassa ja New Yorkissa yhtyeen esiintymispaikkojen ulkopuolella kesäkuussa.

Lue myös: Kuinka Nirvanan ikoninen hitti sujuu nykyään Dave Grohlilta? Energinen video julki

Lähde: NME

Uusimmat