Kuva: AOP

Kuka on Mötley Crüen paras muusikko? "Vincellä on jotain, mitä muilla ei"

10.12.2021 14:15 - Lauri Kujanpää

Nikki Sixx kehui Mötley Crüen jäseniä tuoreessa haastattelussa.

Mötley Crüen kokoonpanoon kuuluvat edelleenkin samat jäsenet, jotka siinä soittivat 1980-luvun alussa, eli laulaja Vince Neil, basisti Nikki Sixx, rumpali Tommy Lee sekä kitaristi Mick Mars. Vaikka uran varrelle on mahtunut muutamia miehistömuutoksia, ovat jäsenet aina palanneet takaisin yhtyeeseen.

Nikki Sixxiltä, 62, kysyttiin Classic Rock -julkaisun haastattelussa, kuka on yhtyeen paras muusikko.

- Kaikki he ovat mahtavia. Tommy on oikea hirviö rummuissa ja Mick on yksi suosikkikitaristeistani. Vincellä taas on jotain, mitä muilla ei ole. Sellaistahan kaikki etsivät, kaveria, joka ei kuulosta keneltäkään muulta? Sixx sanoi.

- Itse en ole loistava soittaja. Jos harjoittelisin kovasti nyt kuusi kuukautta, olisin ihan ok. Jos kuitenkin olisin erilainen muusikko, se vaikuttaisi bändin soundiin, Sixx jatkoi.

Sixx kertoo, että jos yksikin nelikosta on poissa, koko bändin soundi muuttuu heti.

- Muistan vieläkin ensimmäisen kerran, kun soitimme yhdessä ja kappale oli nimeltään Live Wire. Käännyin ympäri, katsoimme Tommyn kanssa toisiamme ja tajusimme, että jotain hienoa on tapahtumassa.

Monet artistit ovat viime vuosina luopuneet musiikkinsa julkaisuoikeuksista ja näin on nyt tehnyt myös Mötley Crüe, uutisoi People-julkaisu.

Mötley Crüen katalogin on ostanut BMG-yhtiö ja sen arvoksi on arvioitu noin 150 miljoonaa dollaria, eli noin 132 miljoonaa euroa. Noin 20 vuotta sitten yhtye vaati, ja lopulta sai, oikeudet itselleen Elektra Recordsilta.

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lue myös: Entinen Mötley Crüe -laulaja kritisoi yhtyeen elämäkertaelokuvaa - "Se oli loukkaavaa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat