Kuva: AOP

Iron Maiden haluaa soittaa uutuusalbumin kokonaisuudessaan keikoilla

19.01.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson uskoo, että Senjutsu-albumin esittäminen kokonaisuudessaan palvelisi varsinkin hardcore-faneja.

Iron Maiden julkaisi viime syksynä uuden Senjutsu-albumin, joka nousi muun muassa Suomessa albumilistan kärkipaikalle.

Yhtyeen laulaja Bruce Dickinson, 63, paljastaa Talk is Jericho -podcastin haastattelussa, että Iron Maidenilla on suunnitelmia soittaa albumi kokonaisuudessaan tulevaisuuden keikoilla.

- Se ei ole mikään salaisuus. Toivon ja uskon, että aiomme esittää koko Senjutsun alusta loppuun, mutta emme vielä seuraavalla kiertueella, Dickinson sanoo.

- Ymmärrämme, että monet faneista rakastaisivat sitä, ja useat taas ajattelisivat, että eivät halua nähdä koko esitystä. Joten ehkä kierrämme pienemmillä keikkapaikoilla vain hardcore-faneille, laulaja jatkaa.

Vuoden 2006 kiertueella Iron Maiden esitti kokonaisuudessaan A Matter of Life and Death -albumin. Tuolloin asia sai ristiriitaista palautetta.

- Se on aika yksinkertaista. Jos et halua kuulla kokonaista levyä, et osta lippua, Dickinson päättää.

Iron Maidenilla on vielä kesken Legacy of the Beast -kiertue, jolla yhtye soittaa kappaleita koko uransa varrelta. Iron Maiden saapuu ensi kesänä Rockfest-tapahtumaan Hyvinkäälle.

Lue myös: Iron Maiden valtasi Suomessa albumilistan kärkipaikan - myös Yhdysvalloista kuuluu iloisia uutisia

Lue myös: Iron Maiden julkaisi tyylikkään musiikkivideon - fanit hehkuttavat animaatiota

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat