Kuva: AOP

Kettuiliko Pearl Jam -laulaja jälleen Mötley Crüelle? - "Sanon vain tämän"

10.02.2022 14:15 - Lauri Kujanpää

Eddie Vedder ei ole Mötley Crüen suurin fani ja tähän myös Nikki Sixx on ottanut kantaa.

Pearl Jam -laulaja Eddie Vedder, 57, ilmoitti vastikään, että ei voi sietää Mötley Crüeta ja monia muita 1980-luvun yhtyeitä ja niiden imagoa.

- Työskentelin roudarina eräällä klubilla San Diegossa ja päädyin useisiin sellaisiin konsertteihin, joissa en olisi halunnut olla. Esimerkiksi 80-luvun metallibändien, jotka olivat valtavassa suosiossa MTV:llä. Yritin olla tietenkin kiltti, mutta halveksuin Girls, Girls, Girls -kappaletta ja Mötley Crüeta. Vihasin sitä. Vihasin, miltä se sai jätkät näyttämään. Vihasin sitä, miltä se sai naiset näyttämään, Vedder sanoi The New York Times -julkaisun haastattelussa.

Mötley Crüen johtohahmo Nikki Sixx, 63, vastasi Twitterissään, että nauroi Vedderin kommentille ja kutsui Pearl Jamia "tylsäksi bändiksi". Voit lukea lisää täältä.

Vedder esiintyi soolokeikallaan New Jerseyssä helmikuun 11. päivä ja viittasi jälleen, ainakin hyvin todennäköisesti, eräällä kommentillaan Mötley Crüen suuntaan.

- Näettekö tuon rumpusetin? Se on kaunis kone, jonka moottorina Chad Smith toimii. Se ei tarvitse hissiä tai pyörimishärveleitä tehdäkseen työnsä. Sanon vain tämän, Vedder ilmoitti eräässä välispiikissään ja osoitti rumpali Chad Smithia, joka soittaa Vedderin soolokiertueella.

Mötley Crüe -rumpali Tommy Leellä on usein tapana rakentaa keikoille valtava rumpukone, jonka avulla mies pyörii ilmassa ja liitää yleisön halki. Tähän Vedderkin todennäköisesti viittasi.

Lue myös: Nikki Sixx kommentoi Pearl Jam -laulajan Mötley Crüe -vihaa: "Sain hyvät naurut"

Lue myös: Mötley Crüen Nikki Sixx: "Emme koskaan ajatelleet palaavamme yhteen"

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat