Kuva: AOP

Sabaton-laulaja tarjosi Lemmy Kilmisterille viskin ja sai legendalta tärkeän opin

19.02.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Joakin Brodén muistelee Metal Hammer -julkaisun haastattelussa hetkeä, kun tapasi Lemmy Kilmisterin ensimmäistä kertaa.

Ruotsalaisen metalliyhtyeen Sabatonin laulaja Joakim Brodén, 41, kertoo Metal Hammer -julkaisun haastattelussa, että tapasi legendaarisen Motörhead-johtohahmon Lemmy Kilmisterin ensimmäistä kertaa vuosituhannen alussa Sweden Rock Festival -tapahtumassa. Samalla hän sai Kilmisteriltä tärkeän opin.

- Näin, että Lemmy istui baarissa takahuoneessa ja ajattelin tilata hänelle juoman. Tiedän, että Jack Daniels -viskin ohella hän piti myös Maker's Markista, joten tilasin hänelle sen tuplana. Kun Lemmy sai juoman, baarimikko osoitti minua ja kertoi, että juoma on minulta, Brodén muistelee.

- Lemmy käveli luokseni ja juttelimme tovin. Samalla hän antoi minulle tärkeän opin artistien elämästä. Tämä oli se, että vaikka et tunne toista osapuolta, voit aina olla kiltti ja kohtelias. Sanoin Lemmylle, että ei sinun tarvitse viettää aikaa kanssani. Ja hän vastasi, että: "Tarjosit juoman ja oli oikein tulla kiittämään siitä. Ja minulla on mukavaa tässä".

Kilmister halusi juoda tarjotun viskin tarjoajan kanssa ja tutustua samalla uuteen ihmiseen. Lopulta Brodén päätti kysyä, että mitä jos hän olisi ollut kusipää ja Lemmyllä ei olisi ollut hauskaa juttutuokion aikana.

- "Pystyn juomaan viskin todella nopeasti", Lemmy vastasi minulle, Brodén nauraa.

Motörheadin taru loppui joulukuussa 2015, kun Lemmy Kilmister menehtyi 70-vuotiaana.

Sabaton julkaisee maaliskuun alussa uuden albumin, The War To End All Wars. Vastikään levyltä saatiin uusi singlekappale Soldier of Heaven.

Lue myös: Sabaton sukeltaa koskettavaan joulutarinaan uutuuskappaleella - "Saimme kaapattua tunnelman"

Lue myös: Lemmy Kilmisterin tuhkat lähetettiin ystäville luodin sisällä - "Purskahdin itkuun"

Lue myös: Sabatonin uusi kappale kertoo synkän tarinan ensimmäisestä maailmansodasta - katso musiikkivideo

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat