Kuva: AOP

Slash kehuu Aerosmithia - varsinkin yksi levy on kitaristille todella tärkeä

23.02.2022 09:15 - Lauri Kujanpää

Kyseinen albumi on myynyt pelkästään Yhdysvalloissa yli neljä miljoonaa kappaletta.

Guns N' Roses -kitaristi Slash, 56, on aina kertonut olevansa suuri Aerosmith-fani. Tuoreessa haastattelussa mies antaa jälleen kiitosta idoleidensa suuntaan ja kertoo, kuinka varsinkin Aerosmithin Rocks-albumi teki häneen lapsena suuren vaikutuksen.

- Aerosmithilta löytyy kappale Nobody´s Fault, joka on Rocks-albumilla. Kun ensimmäisen kerran otin kitaran käteeni, tuolla albumilla oli suuri vaikutus siihen, minkä vuoksi päädyin nykypisteeseen. Ja tuo yksittäinen kappale on yksi raskaimmista hard rock -kappaleista. Ei samalla tavalla raskas kuin Black Sabbath, vaan hard rock -tavalla. Rakastan sitä, Slash kertoo WMSC-radiokanavalle.

Rocks-albumi julkaistiin vuonna 1976 ja se on myynyt pelkästään Yhdysvalloissa nelinkertaista platinaa, eli yli neljä miljoonaa kappaletta. Rocks löytyy myös arvostetun Rolling Stone -julkaisun 500:n kaikkien aikojen parhaimman albumin listalta.

Slash julkaisi vastikään uuden albumin Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators -yhtyeensä kanssa. Nokkelasti nimetty 4 on yhtyeen neljäs albumi ja se tehtiin koronapandemian aikana. Voit lukea Voice.fi:n tekemän haastattelun täältä.

Voice.fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Kitaristilegenda Slash on Hanoi Rocks- ja Smack-fani - muistelee nyt, kuinka löysi suomalaisyhtyeet

Lue myös: Slash on jo vuosia ollut polttamatta tupakkaa - "Kaikista vaikein asia lopettaa"

Lue myös: Legendaarinen rock-yhtye saa kunnianosoituksen ystävänpäivänä: "Tätä on odotettu jo pitkään"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat