Kuva: AOP

Marilyn Mansonin ja kitaristin yhteenotto on puhuttanut jo vuosia - nyt muusikko kertoo tilanteesta

17.04.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuonna 2003 Marilyn Manson ja John 5 meinasivat tapella kesken keikan.

Vuosituhannen vaihteessa Marilyn Mansonin, 53, yhtyeessä soittanut John 5, 51, kertoo kuuluisasta välikohtauksesta, joka tapahtui vuonna 2003. John 5 ja Marilyn Manson nimittäin ottivat yhteen lavalla kesken keikan, kun Manson potkaisi aluksi kitaristia ja tämä tulistui tilanteesta valtavasti.

- Siskoni oli kuollut yllättäen ja olin totaalissa sokissa. En nukkunut päiviin ja olin hyvin sekaisin, John 5 muistelee lähes 20:n vuoden takaista tilannetta Sirius XM -radiokanavan haastattelussa.

- Menimme kuitenkin keikalle ja Mansonilla oli aina tapana sekoilla keikoilla, joten mitään ihmeellistä ei tapahtunut. Kuitenkin tuossa tilanteessa sekosin täysin ja suutuin kovasti. Monet ajattelevat, että Manson haastoi minua enemmän, mutta hän tajusi tilanteen ja pyysi minua vain nostamaan kitarani takaisin. Manson oli aina mukava minua kohtaan ja tuo oli vain heikko hetkeni, josta en todellakaan ole ylpeä. Sitä on vaivaannuttavaa katsoa nykyään, muusikko jatkaa.

John 5 liittyi Marilyn Mansonin yhtyeeseen 1990-luvun lopulla ja erosi siitä vuonna 2003. John 5 ja Manson ovat edelleenkin hyvä ystäviä.

Voit katsoa videon vuoden 2003 keikalta alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: "Käytännössä minut raiskattiin kameroiden käydessä" - Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan

Lue myös: Marilyn Manson kiistää Evan Rachel Woodin raiskaussyytöksen - 'Helppo osoittaa vääräksi'

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat