Kuva: AOP / Matti Matikainen

Jussi 69 jyrähtää The Rasmuksen kritisoijille - "Itse ainakin ihailen kovaa työtä"

17.05.2022 12:15 - Lauri Kujanpää

Jussi 69 ei ymmärrä sitä, miksi The Rasmusta kritisoidaan Euroviisujen finaalimenestyksen takia.

The Rasmus esiintyi lauantai-iltana Euroviisujen finaalissa valtavalle live- sekä tv-yleisölle. Yhtye päätyi lopulta sijalle 21 kappaleellaan Jezebel ja voiton kilpailussa vei odotetusti Ukraina.

The 69 Eyes -rumpali Jussi 69 halusi Instagram-sivullaan tuolla esille sitä, että tietyt asiat on hyvä muistaa, jos The Rasmuksen sijoitusta halutaan kritisoida.

"Suomalaisessa mediassa puhutaan, kuinka The Rasmus ei suoriutunut hyvin. Yhtye kuitenkin soitti sadalle miljoonalle ihmisille maailmanlaajuisesti, on myynyt urallaan yli viisi miljoonaa albumia, saanut lukemattomia kulta- ja platinalevyjä ja soittanut tuhansia loppuunmyytyjä keikkoja melkein kolmekymmentä vuotta. Kaikille kritisoijille: laittakaa bändi kasaan ja näyttäkää, kuinka se tehdään ja soittakaa minulle 30:n vuoden päästä ja kertokaa, kuinka meni."

Kommenttikentässä Jussi 69 vielä tarkentaa sanomaansa.

"Monet tuntuivat kadottavan sen, mitä yritin sanoa. Sillä ei ole väliä, pidätkö vai etkö pidä pop-musiikista ja laulukilpailuista. Itse ainakin ihailen vuosikymmenten kovaa työtä, omistautumista ja unelmien seuraamista - juuri sitä, mitä The Rasmus on tehnyt todella menestyksekkäästi. Tästä kriitikot eivät välitä, sillä he tarvitsevat vain otsikon."

Monet tunnetut suomalaiset, kuten Sami Yaffa, Arman Alizad ja Joel Hokka kehuvat kirjoitusta. Näet koko julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

The Rasmus antoi Voice.fi:lle haastattelun juuri ennen semifinaalia. Yhtye kertoi haastattelussa muun muassa harjoituksissa kohtaamistaan teknisistä ongelmista ja siitä, mikä on ollut heille yllättävintä viisumatkalla. Voit lukea haastattelun täältä.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: The Rasmus kiitollinen finaalipaikastaan - useat suomalaismuusikot onnittelevat yhtyettä

Lue myös: Ukraina on Euroviisujen suurin ennakkosuosikki - yhtye kertoo haastattelussamme, miten uskoo sodan vaikuttavan tuloksiin

Uusimmat