Kuva: Lauri Kujanpää

Michael Monroen uusi albumi julki - "Punk tulee aina kulkemaan osana musiikkiani"

10.06.2022 14:15 - Lauri Kujanpää

I Live Too Fast To Die Young -niminen albumi on nyt julkaistu.

Kattavasta urastaan, lavakarismastaan ja loputtomasta energiastaan tunnettu Michael Monroe, 59, julkaisi tänään yhtyeensä kanssa uuden albumin I Live Too Fast To Die Young. Monroen mukaan bändin soundia on taas hieman uudistettu.

- Punk tulee aina kulkemaan osana musiikkiani, mutta nyt mukana on myös uusia sävyjä. Olemme mielestäni uudistaneet bändin soundia parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo Monroe uuden albumin musiikillisesta linjasta.

Varsinkin muutamat asiat Monroe on aina halunnut pitää mukanaan.

- Olen aina halunnut säilyttää lapsenmielisen innostuksen ja uteliaisuuden asioihin. Tietysti voin välilä olla kyyninen ja sarkastinen, eikä minulla ole aina ollut paras tuuri, mutta kenellä sitten on? Minulla on monia asioita, joista voin olla iloinen. En vaadi paljoa ollakseni onnellinen. Sekin, että saan tehdä sitä mistä pidän eniten ja ansaita sillä elantoni, on lahja, Monroe jatkaa.

Tulevan kesän ja syksyn ajan Monroe tulee keikkailemaan bändinsä kanssa ahkerasti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Lukuisten festarikeikkojen lisäksi kiertuelistauksessa on isoja keikkoja sekä Alice Cooperin että Guns N’ Rosesin lämmittelijänä.

Kesän ja syksyn keikat huipentuvat kesäkuussa 60 vuotta täyttävän rock-ikonin 60-vuotisjuhlakeikaan Helsingin jäähallissa 23. syyskuuta. Keikalla tullaan kuulemaan lukuisia kappaleita sekä Hanoi Rocksin tuotannosta että Michael Monroen koko soolouran varrelta.

Lue myös: Michael Monroe täyttää tänä vuonna pyöreitä - luvassa jättikeikka

Lue myös: Michael Monroen uusi kappale on omistettu rakkaille - "Ylistuslaulu läheisillemme"

Kilpailut

Uusimmat