Kuva: Ross Halfin

Volbeat saapuu Suomeen - "Mahtavaa lähteä tien päälle"

27.06.2022 12:00 - Lauri Kujanpää

Suomessa ja manner-Euroopassa Volbeatia lämmittelevät Skindred ja Bad Wolves.

Tanskalainen rocksuuruus Volbeat saapuu Tampereen Nokia Arenalle sunnuntaina 23. lokakuuta osana Servant Of The Road -maailmankiertuettaan.

Suomessa ja manner-Euroopassa Volbeatia lämmittelevät Skindred (UK) ja Bad Wolves (USA), Englannissa ja Irlannissa Bad Wolvesin sijaan nähdään Napalm Death (UK). Servant Of The Road -kiertueella on luvassa intensiivisiä rock-keikkoja, joilla kuullaan Volbeat-klassikoita koko uran varrelta, fanien suosikkibiisejä sekä uuden Servant Of The Road -albumin kappaleita.

- Olemme todella innoissamme päästessämme omalle kiertueelle Eurooppaan ja Isoon-Britanniaan niin pitkän ajan jälkeen. Emme malta odottaa kohtaamisia yleisön kanssa. Olimme onnekkaita, että saimme mukaamme Skindredin, Napalm Deathin ja Bad Wolvesin. Mahtavaa lähteä tien päälle kolmen hienon bändin kanssa, Volbeat kommentoi.

Vuonna 2001 Kööpenhaminassa perustettu Volbeat on vuosien keikkailulla ja kovien hittibiisien voimalla noussut rockyhtyeiden tähtikaartiin. Suurta suosiota Suomessa nauttiva Volbeat on nähty maassamme viimeksi vuoden 2018 Provinssirockissa. Yhtyeen piti esiintyä Suomessa marraskuussa 2019, mutta Suomen postin tukilakko keskeytti rahtiliikenteen eikä yhtyeen kalustoa saatu ajoissa perille. Volbeatin piti esiintyä Suomessa myös kesällä 2020, mutta kaksi suunniteltua keikkaa jouduttiin perumaan pandemiatilanteen takia.

Volbeat (DK)

Su 23.10.2022 Nokia Arena, Tampere

Ovet klo 18.30

Liput:

Myyntiin pe 1.7.2022 klo 10

Palvelumaksuineen alkaen 69,30 euroa Lippu.fi:stä ja osoitteesta livenation.fi

Lue myös: Volbeat-keulakuva koronaviruskriisistä: "Toivottavasti ihmiskunta oppii uusia tapoja"

Lue myös: Volbeat-keulakuva kertoi erikoisen tarinan - varas vei Metallicalta saadun vauvalahjan!

Uusimmat