Kuva: AOP

Panteran paluu keikkalavoille on jakanut mielipiteitä - nyt Zakk Wylde ja Charlie Benante kommentoivat

29.07.2022 14:15 - Lauri Kujanpää

Pantera palaa keikkalavoille ja yhtyeen muodostavat Phil Anselmo, Rex Brown, Zakk Wylde sekä Charlie Benante.

Viime viikkojen aikana musiikkimaailmassa on kohistu kovasti, sillä Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown lyövät hynttyyt yhteen kitaristi Zakk Wylden ja rumpali Charlie Benanten kanssa ja kiertävät Yhdysvaltoja ja Eurooppaa Pantera-nimellä.

Aihe on herättänyt eriäviä mielipiteitä, sillä Panteran alkuperäiset jäsenet, rumpali Vinnie Paul sekä kitaristi Dimebag Darrell, ovat menehtyneet. Monien mielestä veljekset Paul ja Darrell olivat Panteran sydän eikä ilman heitä voi olla Panteraa.

Wylde ja Benante puhuivat osallisuudestaan SiriusXm-radiokanavan haastattelussa. Paulin ja Darrellin kuolinpesien edustajat ovat hyväksyneet uuden Pantera-kiertueen.

- Kiertueesta tulee mahtava. Kun Vinnie oli vielä täällä, hän usein pohti, että "Zakk, tekisitkö Dimelle kunniaa ja palaisimme yhteen ja tekisimme tämän?" ja vastasin aina, että olen käytettävissä. Lupasin aina opetella kaiken ja olla valmis, Wylde sanoi.

- Tämä asia on ollut jo vuosia keskustelujen aiheena ja kun Phil soitti minulle ja kysyi, haluanko kunnioittaa Dimeä, sanoin, että totta kai. "Jos te haluatte tehdä tämän, niin tehdään se", vastasin, Wylde jatkoi.

Sekä Wylde että Benante tekevät paljon töitä, jotta voivat kunnioittaa parhaansa mukaan edesmenneitä Pantera-muusikoita. Vielä ei tiedetä sitä, milloin kiertueen ensimmäinen keikka on.

Wylde ja Benante myös sanoivat, että kiertueen tarkoitus on kunnioittaa ja juhlia Panteran musiikkia ja perintöä.

- Rakastin veljeksiä todella paljon ja olimme pitkään ystäviä. Tämä on todella tunteellinen kiertue. Kaikki, mitä teemme, liittyy veljeksiin, Benante kertoi.

- Monet ihmettelevät, miksi kiertue kulkee Pantera-nimellä. Vastaan, että koska Phil ja Rex palaavat yhteen eivätkä he ole soittaneet aikoihin yhdessä. Tässä on tarkoitus juhlia Panteraa. Esimerkiksi Ozzyn kanssa kunnioitamme aina Randy Rhoadsia. Nyt kunnioitamme tulevalla kiertueella Dimeä, Vinnietä, Philiä ja Rexiä ja heidän saavutuksiaan.

Lue myös: Edesmenneen Pantera-rumpali Vinnie Paulin omaisuutta huutokaupataan - mukana yli 700 esinettä

Lue myös: Ystävä paljastaa: Dimebag Darrell olisi halunnut kasata Panteran uudelleen

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat