Kuva: AOP

Pantera-kiertueen rumpali sanoo suorat sanat arvostelijoille - "Älkää tulko"

17.08.2022 18:15 - Lauri Kujanpää

Kesän aikana musiikkimaailmassa on kohistu kovasti, sillä Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown lyövät hynttyyt yhteen kitaristi Zakk Wylden ja rumpali Charlie Benanten kanssa ja kiertävät Yhdysvaltoja ja Eurooppaa Pantera-nimellä

Anthrax piti faneilleen kysy ja vastaa -tilaisuuden Orlandossa ja samalla yhtye kertoi tulevaisuudestaan. Anthrax aikoo esimerkiksi nauhoittaa uutta materiaalia sillä aikaa, kun rumpali Charlie Benante, 59, kiertää Pantera-nimen alla.

Benante kertoi tilaisuudessa, että Pantera aikoo tehdä vain tiettyjä keikkoja eikä suurta kiertuetta. Eräs fani taas halusi tietää Benanten mielipiteen siitä, kun sosiaalisessa mediassa monet ovat tuominneet Pantera-kiertueen.

- Miksi sitä on arvosteltu? Benante kysyi.

- Koska ihmiset ovat tyhmiä, fani vastasi.

- Siinäpä sinulle vastaus. Jos et halua nähdä keikkoja, niin älä tule, rumpali jatkoi.

Anthrax-kitaristi Scott Ian innostui keskustelusta.

- Tuossa on huomisen otsikko! Ian nauroi.

Kesän aikana musiikkimaailmassa on kohistu kovasti, sillä Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown lyövät hynttyyt yhteen kitaristi Zakk Wylden ja rumpali Charlie Benanten kanssa ja kiertävät Yhdysvaltoja ja Eurooppaa Pantera-nimellä.

Aihe on herättänyt eriäviä mielipiteitä, sillä Panteran alkuperäiset jäsenet, rumpali Vinnie Paul sekä kitaristi Dimebag Darrell, ovat menehtyneet. Monien mielestä veljekset Paul ja Darrell olivat Panteran sydän eikä ilman heitä voi olla Panteraa.

Lue myös: Panteran paluu keikkalavoille on jakanut mielipiteitä - nyt Zakk Wylde ja Charlie Benante kommentoivat

Lue myös: Phil Anselmo uskoo, että Panteran perustaneet veljekset olisivat halunneet yhtyeen perinnön jatkuvan

Lähde: Music Radar

Kilpailut

Uusimmat