Kuva: all over press

Nikki Sixx vastaa Andy McCoyn puheisiin - "Hän yrittää myydä kirjaa tai albumia"

15.08.2022 21:15 - Lauri Kujanpää

McCoy kutsui Sixxiä vastikään valehtelijaksi.

Muusikko Andy McCoy, 59, sanoi vastikään IndiePower-julkaisun haastattelussa, että Mötley Crüe -yhtyeen johtohahmo Nikki Sixx, 63, on valehtelija. Kommentti liittyi Sixxin kirjoittamaan Heroiinipäiväkirja-kirjaan, jossa Sixx kertoo, että McCoy oli aikoinaan yrittänyt elvyttää häntä pesäpallomailalla yliannostuksen vuoksi.

- En ole maalaispoika niin kuin Nikki Sixx, tulen keskeltä kaupunkia. Enkä voi sietää sitä paskaa enkä valheita. Pelastin sen jätkän hengen ja hän vain keksii tarinoita, McCoy sanoi.

- Luuletteko, että hän olisi selvinnyt, jos olisin lyönyt häntä pesäpallomailalla? No ei todellakaan. Elvytin hänet ja sain hänen sydämensä lyömään uudestaan. Hän ei ole minulle mitään ja hän ajattelee vain rahaa, McCoy jatkoi.

Sixx päätti vastata sunnuntaina McCoyn puheisiin omalla Twitter-sivullaan. Sixx muun muassa sanoo, että McCoy yrittää puheillaan vain myydä tällä hetkellä levyä tai kirjaa.

"Andy McCoy sanoi, että en koskaan kiittänyt häntä henkeni pelastamisesta heroiiniyliannostuksen jälkeen. Se on totta. En myöskään kiittänyt häntä koskaan, että hän hankki minulle huumeita, kun olin hengenvaarallisesti addiktoitunut. Ymmärrän kuitenkin tämän, sillä hän yrittää myydä kirjaa, albumia tai klubikiertuetta", Sixx kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Nikki Sixx on tehnyt musiikkia kauhuelokuvaan - synkkä leffa julkaistaan syyskuussa

Lue myös: Andy McCoy syyttää Nikki Sixxiä valehtelijaksi - "Hän ajattelee vain rahaa"

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat