Kuva: AOP / Timo Korhonen

Raskasta joulua -kokoonpano muistelee edesmennyttä Kimmo Blomia

26.08.2022 11:45 - Lauri Kujanpää

Kimmo Blomin kuolemasta tiedotettiin miehen omalla Facebook-sivulla eilen torstaina.

Rock-laulaja ja säveltäjä Kimmo Blom on kuollut 52-vuotiaana. Blom teki pitkän uran laulajana ja on tuttu muun muassa Leverage- ja Dyecrest-yhtyeistä.

Blom esiintyi tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin Queen-musikaaleissa Freddie Mercuryn roolissa. Hän oli myös yksi Raskasta joulua -kokoonpanon laulajista.

Blomin kuolemasta tiedotettiin Facebookissa torstaina. Blom sairasti syöpää, kertoo laulajan kumppani Annica Milán Iltalehdelle.

Raskasta joulua -ryhmä muistelee rakasta ystäväänsä Facebookissa.

"Huikea laulaja, valovoimainen esiintyjä ja ennen kaikkea upea ihminen on nukkunut pois. Kimmo Blom oli ystävä, jonka kanssa meistä monilla oli kunnia tehdä töitä Raskasta Joulua -projektin lisäksi lukuisissa muissakin yhtyeissä, levytyssessioissa ja konserteissa. Joka kerta Kimmon lämpö, ystävällisyys ja energia tarttui muihin ja auttoi saamaan kaikista parhaan irti niin lavalla kuin sen ulkopuolella.

Sellainen oli Kimmo Blom. Lepää rauhassa, ystävä", kirjoituksessa todetaan ja otetaan vielä osaa omaisten suruun.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Monet Blomin kollegat ovat myös julkaisseet laulajan kunniaksi kirjoituksia sosiaalisessa mediassa. JP Leppäluoto muistelee esimerkiksi viime joulua.

"Viime jouluna vedettiin vielä täysillä ja lauloit ku kuningas, sellainen sää lavalla olit. Ihailin alusta lähtien sun ammattitaitoa ja positiivista asennetta, vielä kuolemankin edessä. Kiitos mahtavista muistoista veljeni ja hyvää matkaa sinne jonnekin, Kimmo! Nähdään!" Leppäluoto kirjoittaa.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Raskasta joulua -kiertue nähdään yli 20:llä eri paikkakunnalla

Kilpailut

Uusimmat