Kuva: AOP

Mr. Lordi joutui erottamaan pitkäaikaisen kitaristinsa, kommentoi nyt tilannetta: "Peli oli vihellettävä poikki"

18.09.2022 21:15 - Lauri Kujanpää

Lordin keulahahmon Mr. Lordin mukaan Amen ja yhtye kasvoivat erilleen.

Toukokuussa monet Lordi-fanit hämmästyivät, kun yhtyeen pitkäaikainen jäsen Amen jätti bändin. Yhtyeen keulahahmon, Mr. Lordin, mukaan Amen ja yhtye kasvoivat erilleen.

Nyt Mr. Lordi kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että välit Amenin kanssa ovat kunnossa.

- Välit ovat ihan hyvät. Olemme olleet enemmän yhteyksissä nyt kuin silloin korona-aikana. Voisi sanoa, että meillä on lämpimät tekstiviestivälit, vaikka hän ei ole aktiivinen puhelinmies. Juuri laitoin hänelle hauskan kuvan ja sille nauroimme, Mr. Lordi kertoo.

- Ystävyytemme ei ole kadonnut, mutta se on ehkä muuttunut. Jos olisimme olleet vielä kauemmin samassa bändissä, niin se ystävyys olisi voinut syöpyä pois. Kumpikaan meistä ei voi muuttaa itseämme eikä toisiamme, joten tilanteet ovat menneet hyvin kauas toisistaan. Jos toisella on paha olla ja vituttaa olla bändissä, niin ei se silloin toimi, muusikko jatkaa.

Mr. Lordi kertoo tuoreessa Lordiary-elämäkertakirjassaan, että Amenin käytös muuttui vuosien aikana hyvin ikäväksi. Lopulta käytös vaikutti niin paljon bändin ilmapiiriin, että bändi halusi uuden kitaristin. Amen sai potkut.

- En osaa olla stressaantunut ja huolissani samoista asioista kuin hän, niin silloin homma ei pelitä. Varsinkaan, kun stressi oireilee änkyröintinä ja passiivis-aggressiivisena toimintana. Oli vihellettävä peli poikki, Mr. Lordi kommentoi Voice.fi:lle.

Uutta kitaristia Konetta Mr. Lordi hehkuttaa vuolaasti.

- Hän on bändissämme uusi poika, eli Upi. Onhan se hauskaa, että hän on suhteellisen nuori ja hänessä on valtava määrä energiaa ja intoa. Olemme naureskelleet, että kyllä se into laantuu, kun olemme jossain perähikiässä keikalla tiistai-iltana.

- Hän on tuonut kaikille iloa, intoa ja positiivista energiaa. Meillä on kivaa ja hänellä on todella kova työmoraali. Jotain vikaa hänestä on pakko tietenkin paljastua, sillä nyt menee niin hyvin, Mr. Lordi jatkaa nauraen.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai Podplaysta. Haastattelussa Mr. Lordi muun muassa kertoo idoleistaan, kirjan teosta, erikoisesta työtarjouksestaan sekä sairastumisistaan.

Lordiary-kirja on nyt julkaistu Tammi-kustantamon kautta.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä, Radio City, Podplay ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mr. Lordi kävi lähellä kuolemaa vuonna 2017 - kertoo vakavasta tilanteesta uutuuskirjassa

Lue myös: Soundi: Lordi löysi uuden jäsenen - "Kone oli aluksi villi kortti"

Kilpailut

Uusimmat