Kuva: AOP

Nikki Sixx ei pitänyt Ozzy Osbournen ex-basistin kommenteista - muusikko pyysi anteeksi

19.09.2022 13:15 - Lauri Kujanpää

Phil Soussan kritisoi Mötley Crüen keikkaa ja tästä Nikki Sixx ei pitänyt.

Muun muassa Ozzy Osbournen ja Billy Idolin basistina toiminut Phil Soussan pyytää Mötley Crüen Nikki Sixxiltä anteeksi.

Soussan nimittäin kritisoi vastikään Mötley Crüen keikkaa ja Sixx vastasi tähän keskisormiemojilla sosiaalisessa mediassa.

"Kävin katsomassa stadionkiertuetta ja Poison oli mahtava, Bret Michaels ja CC DeVille vetivät uskomattoman hyvin. Mötley ei kuitenkaan ollut niin hyvä... En ole koskaan nähnyt paikan tyhjentyvän niin nopeasti vain muutaman biisin jälkeen", Soussan kirjoitti 9. syyskuuta Las Vegasin keikan jälkeen.

Soussan pyysi lopulta kommenttiaan anteeksi.

- Sanoin jotain sopimatonta ja tyhmää ja luulen, että se loukkasi Nikkiä. Joten pyysin häneltä anteeksi ja sanoin, että en tarkoittanut mitään pahaa. Toivoin vain ehkä jotain vielä mahtavampaa, Soussan kertoo tuoreessa haastattelussa.

- Se oli kuitenkin hyvä show, mutta soundit eivät olleet hyvät. En tiedä oliko vika äänimiehessä vai missä, mies jatkaa.

Soussan toivoo Mötley Crüelle pelkkää hyvää.

- Meillä on paljon yhteistä historiaa ja he ovat mahtavia. Nikki on aivot koko koneiston takana ja hän on nero. Joten tämä koko sotku oli minun syytäni.

Mötley Crüe kiersi kesällä yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & The Blackheartsin kanssa stadioneita Yhdysvalloissa.

Lue myös: Nikki Sixx on tehnyt musiikkia kauhuelokuvaan - synkkä leffa julkaistaan syyskuussa

Lue myös: Nikki Sixx paljastaa: Mötley Crüe suunnittelee kiertuetta Eurooppaan

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat