Kuva: AOP

Slipknot-laulaja muistelee edesmennyttä Joey Jordisonia - 'Hänen demoninsa olisivat tappaneet normaalin ihmisen'

01.10.2022 17:15 - Lauri Kujanpää

Jordisonin ja Slipknotin tiet erosivat vuonna 2013.

Slipknot-johtohahmo ja laulaja Corey Taylor, 48, muistelee Apple Music 1 -ohjelman haastattelussa edesmennyttä rumpalia Joey Jordisonia. Jordison menehtyi heinäkuussa 2021 46-vuotiaana. 

- Sitä helposti suree sitä, että ei ole saanut tehtyä rauhaa niiden ihmisten kanssa, jotka ovat poissa. Haluaisin aina tehdä elämässäni niin, että tavoitan ihmiset, joiden kanssa en ole hetkeen puhunut ja käydä kaiken läpi. Muuten se kaikki paska on raskasta, Taylor pohjustaa.

Taylor sanoo, että Jordison oli monimutkainen ihminen. 

- Minä ja Joey, me olemme puhuneet vuosien aikana, mutta emme koskaan sanoneet niitä asioita, joita olisi pitänyt sanoa. Ainakaan minä en sanonut Joeylle. Joey oli monimutkainen ihminen, jonka persoonassa oli monia puolia, ja oli vaikeaa välillä ymmärtää, mitä oli meneillään. Hänellä oli demoninsa, jotka olisivat tappaneet normaalin ihmisen. Hän oli yksi suurimmista musikaalisista neroista, joita olen tavannut, Taylor jatkaa. 

Joey Jordison Slipknotissa. (kuva: AOP)

Jordisonin taitavaa soittoa ihailtiin ympäri maailman ja hän oli yksi aikansa kehutuimmista rumpaleista. Jordisonin ja Slipknotin tiet erosivat vuonna 2013.

Slipknotin lisäksi Jordison soitti muun muassa kitaraa Murderdolls-nimisessä yhtyeessä.

Lue myös: Joey Jordisonia jännitti kovasti Metallican kanssa soittaminen - "Hän sai valtavasti kunnioitusta"

Lue myös: Slipknotin perustajajäsen ja pitkäaikainen rumpali Joey Jordison on kuollut

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat