Kuva: AOP

Dream Theaterin John Petrucci ja yhtyeen ex-rumpali Mike Portnoy soittavat pian yhdessä - "Iso juttu"

05.10.2022 11:15 - Lauri Kujanpää

Petrucci ilmoitti heinäkuussa 2020, että hän julkaisee soololevyn Terminal Velocity, jonka rumpuraidoista vastasi Portnoy.

Heinäkuussa Dream Theater -kitaristi John Petrucci, 55, ilmoitti faneilleen iloisia uutisia. Mies nimittäin aikoo kiertää Yhdysvalloissa soololevynsä tiimoilta ja mukaan lähtee myös levyllä soittanut ex-Dream Theater -rumpali Mike Portnoy, 55.

Petrucci kertoo Sonic Perspectives -julkaisun haastattelussa, että hän ja Portnoy soittavat livenä ensimmäistä kertaa yhdessä noin 12 vuoteen.

- Kyllä se näin on. Viimeksi soitimme yhdessä Dream Theaterin keikalla Japanissa noin 12 vuotta sitten. Astumme 5. lokakuuta lavalle Rhode Islandilla ja se on iso ja henkilökohtainen juttu meille molemmille, Petrucci sanoo.

- Hienoa myös, että Dave LaRue on mukana. Teimme vuonna 2001 keikkoja niin, että mukana olivat sekä minä, Mike että Dave. Tavallaan bändi on siis takaisin kasassa, Petrucci nauraa.

Petrucci ilmoitti heinäkuussa 2020, että hän julkaisee soololevyn Terminal Velocity, jonka rumpuraidoista vastasi Portnoy. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun ystävykset soittivat samalla levyllä yli 10 vuoteen. LaRue soittaa levyllä bassot.

Portnoy erosi perustamastaan Dream Theater -yhtyeestä vuonna 2010, kun hän kiersi Avenged Sevenfoldin kanssa.

 

Lue myös: Dream Theater -kolmikko palaa yhteen, Mike Portnoy hehkuttaa: "Vuoden paras juttu!"

Lue myös: Mike Portnoy ja John Petrucci kiertävät yhdessä - fanit vaativat keikkoja Eurooppaan

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat