Kuva: Handout

Iron Maiden -faneille katsottavaa - uusi video vie kulissien taakse

25.12.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Oppaana toimii kukas muukaan kuin laulaja Bruce Dickinson.

Iron Maiden on kiertänyt ahkerasti tänä vuonna maailmaa ja esitellyt faneilleen valtavaa show'ta sekä rakastettuja kappaleita.

Nyt Iron Maiden on julkaissut YouTube-sivullaan mielenkiintoisen videon, jossa katsojat pääsevät tutustumaan kiertueen kulisseihin. Oppaana toimii kukas muukaan kuin laulaja Bruce Dickinson.

Videolla muun muassa nähdään, kuinka Dickinson valmistautuu astelemaan huutavan yleisön eteen ja mies myös kertoo, kuinka hänen liekinheittimensä toimii. Dickinson on nimittäin tuonut lavalle erikoisen liekinheittimen Flight of Icarus -biisin aikana. 

Näet videon alta tai tästä. 

Heavy metal -legenda Iron Maiden saapuu ensi vuonna Suomeen osana Future Past -kiertuettaan. Suomalaisten rakastama brittibändi esiintyy Tampereen Nokia Arenalla kesäkuussa kahdella keikalla. Keikoilla yhtye aikoo esittää uusimman Senjutsu-albuminsa biisejä sekä keskittyä ikoniseen vuoden 1986 Somewhere In Time -albumiin ja muihin Iron Maiden -klassikoihin.

Dickinson myös tuo kehutun spoken word -esityksensä Helsinkiin. An Evening With Bruce Dickinson -ilta nähdään Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 19. tammikuuta 2023. 

Lue myös: Iron Maiden julkaisi videoterveiset faneilleen - Bruce Dickinson joutuu Eddie-maskotin kurmottamaksi

Lue myös: Iron Maiden vastaa suureen kysyntään - toinen keikka Tampereelle

Lue myös: Iron Maidenin ex-laulaja Paul Di'Anno esiintyi Ozzy Osbournen entisen kitaristin kanssa

Kilpailut

Uusimmat