Kuva: AOP

Metallica julkaisi uutta musiikkia - kappale käsittelee vakavaa aihetta

20.01.2023 16:15 - Lauri Kujanpää

Metallica esiintyy Suomessa Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7. kesäkuuta ja sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024. Molempina keikkapäivinä on eri lämmittelijät.

Marraskuussa 2022 Metallica yllätti faninsa julkaisemalla Lux Æterna -nimisen kappaleen, joka on esimakua tulevalta 72 Seasons -albumilta, joka julkaistaan 14. huhtikuuta 2023.

Nyt fanit saivat lisää uutta musiikkia, kun Screaming Suicide ilmestyi suoratoistopalveluihin.

- Screaming Suicide käsittelee itsemurha-sanan tabua. Tarkoitus on kertoa siitä pimeydestä, jota tunnemme sisällä. Uskon, että suurella osalla on tällaisia ajatuksia. Täytyy pystyä puhumaan siitä, mistä ei puhuta. Jos se on inhimillinen asia, siitä pitäisi pystyä puhumaan. Et ole yksin, laulaja-kitaristi James Hetfield kuvailee kappaleen sanomaa. 

Metallica esiintyy Suomessa Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7. kesäkuuta ja sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024. Molempina keikkapäivinä on eri lämmittelijät.

M72-kiertueen keikoilla nähdään upea, stadionin keskelle sijoitettu pyöreä lava, joka tuo Metallican kuuluisan "Snake pitin" lavan keskiöön. Voit lukea lisää täältä. 

Näet musiikkivideon Screaming Suicide -kappaleesta alta tai tästä.

Mikäli sinä, läheisesi tai tuttavasi kokee itsetuhoisia ajatuksia, niin löydät apua helposti muun muassa Mieli ry:n ja Mielenterveyden keskusliiton sivuilta tai Valtakunnallisesta kriisipuhelimesta, joka palvelee 24/7: 09 2525 0111.

Lue myös: Metallican uutta kappaletta ylistetään fanien keskuudessa - "Parasta Metallicaa aikoihin"

Lue myös: Metallican James Hetfield varoittaa fanejaan - "Tämä ei ole käsissäni"

Lue myös: Metallica pääsi miljardiklubiin - hittikappaleella huima määrä kuuntelukertoja

Kilpailut

Uusimmat