Kuva: AOP

Paul Di'Anno vahvistaa, että Iron Maiden maksoi hänen hoitokulujaan - "Olen ikuisesti kiitollinen"

30.03.2023 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Di'Anno palasi keikkalavoille viime vuoden lokakuussa.

Iron Maidenin alkuvuosien laulaja Paul Di'Anno, 64, kävi viime vuonna Kroatiassa suurissa leikkauksissa, jotka kohdistuvat hänen polviinsa. Sitä ennen mies oli sairastellut paljon. 

Viime kesäkuussa selvisi, että Di'Annon entinen yhtye päätti auttaa laulajaa kulujen maksamisessa. Voit lukea lisää täältä. 

Meksikolaisen MB Live -julkaisun haastattelussa Di'Anno vahvistaa, että Iron Maiden avusti ex-solistiaan.

- Kun viimeinen osa leikkauksesta oli alkamassa, minulta olivat rahat loppu. Se on todella kallista puuhaa. Kun sairastuin, sain aluksi hoitoa Argentiinassa ja se maksoi minulle, sillä minua kuljetettiin yksityisellä lääkintälentokoneella. Sitten saavuin Englantiin ja minulla oli 45 minuuttia elinaikaa, sillä minulla oli verenmyrkytys. Vietin kahdeksan kuukautta sairaalassa, Di'Anno pohjustaa. 

- Yhtye auttoi minua viimeisinä aikoina, sillä he maksoivat hoidostani viimeiset kuukaudet. Olen siitä ikuisesti kiitollinen, Di'Anno kiittää. 

Viime lokakuussa Di'Anno palasi myös keikkalavoille. Di'Anno esiintyi yhtyeensä kanssa Keep It True Rising II -festivaaleilla Saksassa. Settilista koostui Iron Maidenin alkuaikojen kappaleista.

Paul Di'Anno lauloi Iron Maidenin Iron Maiden - ja Killers-albumeilla.

Lue myös: Iron Maidenin entinen laulaja Paul Di'Anno esiintyi ensimmäistä kertaa polvileikkauksen jälkeen

Lue myös: Iron Maiden maksaa entisen laulajansa leikkauksesta uupuvat kulut

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat