Kuva: YouTube

The Local Band julkaisee EP:n joulukuussa - katso ensimmäinen musavideo

18.11.2015 11:14 - Reija Saarinen

Ystävysten kokoonpano sai alkunsa hämyisenä iltana Hollywoodissa.

Ystävyyteen ja yhteiseen rakkauteen 80-luvun hardrockia kohtaan perustuva superkokoonpano The Local Band julkaisee debyytti-EP:n Locals Only – Dark Edition 4. joulukuuta. Tänään yhtye on julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa singlelle Sunglasses At Night. Videolla nähdään yhtyeen matkaa Suomen keikkalavoilta aina Japaniin saakka monituhatpäisen yleisön eteen.

The Local Band sai alkunsa hämyisenä iltana Hollywoodissa vuonna 2013, kun Jussi69 (The 69Eyes) ja Alexi Laiho (Children Of Bodom) tapasivat ja keksivät ajatuksen hauskasta illasta soitellen lempibändiensä biisejä, kuten Mötley Crüeta ja Poisonia. Kaksikko löi idealleen kättä päälle ja lähti heti metsästämään sopivaa laulajaa ja basistia kokoonpanoonsa. Laulajaksi Jussi pyysi Olli Hermania (Reckless Love) ja bassoon valikoitui kitaristilaulajana tunnettu Archie Cruz (Santa Cruz).

Tuleva EP sisältää myös niitä tuntemattomampia kappaleita.

- Me ei haluttu coveroida niitä hittibiisejä, joita kaikki soittaa ja jotka itse asiassa on jo alkuperäisinä versioina hemmetin hyvin tehty. Me haluttiin yllättää jengi erikoisemmilla, jopa kieroilla valinnoilla. Yhden biisin äänitys venähti lopulta kokonaiseksi EP:ksi ja lopputulos on perverssi, odottamaton kokoelma mun ja Alexin valitsemia biisejä. Meidän suosikkeja, joita monikaan ei edes tiedä entuudestaan, Jussi69 kertoo.

Katso kokoonpanon ensimmäinen video alta.


Kilpailut

Uusimmat