Kuva: AOP

IL: Remu Aaltonen tylyttää Ilosaarirockin artistivalintaa: "Pyhäinhäväistys"

28.01.2016 07:05 - Senni Loikala

Pitkän linjan rokkari Remu Aaltonen kommentoi Iltalehdelle suosikkifestivaalin artistikiinnitystä. Myös sosiaalisessa mediassa monet ovat ihmetelleet Cheekin nostamista yhdeksi pääesiintyjäksi.

Ilosaarirock Festival ilmoitti lauantaina, että festivaalin päälavalla tullaan näkemään räppäri Cheek, eli oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 34.

Julkistuksen jälkeen monet festivaalikävijät kirjoittivat tuohtumuksensa karvaiksi sanoiksi, sillä moni kokee Cheekin tyylilajin sopimattomaksi suosikkifestarilleen. Alla yksi Ilosaarirockin Facebook-sivulta löytyvistä kommenteista. Kommentti on kerännyt noin 260 tykkäystä.

"Kai tämä on vitsi? Olen käynyt Ilosaaressa hyvän fiiliksen takia vuosia, vaikka bändit harvoin ovat herättäneet intohimoja. Nyt herättää, mutta ei kovin hyvällä tavalla. Kuinkahan moni teidän vakiokävijöistä haluaa tukea Cheekiä, se kuitenkin vie esiintyjäbudjetista niin ison siivun ettei tänä vuonna saada yhtään hyvää isompaa bändiä paikalle?"

Remun näkemys

Iltalehti kysyi muusikko Remu Aaltoselta, 68, mielipidettä Ilosaarirockin päälavan  artistivalinnasta.

- Ymmärrän hyvin festarikansan närkästymisen. Tämä on mielestäni pyhäinhäväistys, Aaltonen toteaa.

Aaltonen kertoo, ettei hän ymmärrä räppiä.

- Se on musiikkia, missä minun mielestäni ei ole sykettä, ei sielua, ei rytmiäkään. Mutta voihan tässä olla mahdollisuus, etten enää tajua ihan kaikkea.

Järjestäjän kanta

Festivaalin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen kommentoi Iltalehdelle, miksi yhdeksi pääesiintyjäksi valikoitui juuri Cheek.

- Cheek on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista artisteista. Hän myi Stadionin täyteen sekä esiintyy loppuunmyydyille jäähalleille. Ilosaarirock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista, joten nämä kaksi sopivat oikein hyvin yhteen.

Lue myös: Kitaristilegenda muistelee pahinta Hurriganes-hetkeä: "30 Euroopan keikkaa peruuntui, kun mokattiin"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat