Uusimmat

Wolfenstein: Youngblood on kaksinpelinä hauskaa viihdettä, mutta sen yksinpelimoodi ei jaksa kiinnostaa tippaakaan.
Frogwaresin työstämä ja Bigben Interactiven julkaisema The Sinking City on suurimman osan ajasta todellinen etsiväseikkailu, jonka tarina ja tunnelma eivät varmasti jätä ketään Cthulhu-mytologiasta pitävää kylmäksi.
Eko Softwaresin työstämä ja Bigben Gamesin julkaisema tuore Warhammer: Chaosbane Action RPG ylittää odotukset, mutta jää silti vajavaiseksi kokemukseksi.
Rage 2:n parasta antia on sulavasti toimiva räiskintämekaniikka, joka yrittää pelastaa pelin hengettömän ja tyhjän maailman ikeestä.
A Plague Tale: Innocence tuo aurinkoiseen kevääseen annoksen pimeyttä. 1300-luvun Ranska ei ole koskaan näyttäytynyt näin synkässä valossa.
Id Softwaren Rage-videopelin alkuperäisestä julkaisusta on kulunut jo kahdeksan vuotta. Post-apokalyptiseen maailmaan sijoittunut peli oli kaunis ja toimiva tapaus, jonka uutta tulemista pelin fanit ovat vaatineet ja odottaneet jo vuosia.
Bend Studion Playstation 4:lle yksinoikeudella tehty zombierymistely Days Gone pitää otteessaan ja jännityksessä loppuun asti. Freakerlaumojen maihinnousu on alkanut.
Ubisoft on kunnostautunut remasteroitujen peliensä saralla varsin nihkeällä maineella. Tuorein Assassin's Creed III:n uudelleenlämmittely ei käännä tätä pistekäyrää positiiviseen suuntaan.